• PRO TV
  • Smiley: un concert sarbatoare, un concert Confesiune, un concert complet in fata a 6000 de oameni

Smiley: un concert sarbatoare, un concert Confesiune, un concert complet in fata a 6000 de oameni

Smiley: un concert sarbatoare, un concert Confesiune, un concert complet in fata a 6000 de oameni

Smiley si-a facut confesiunea pe scena, locul care il incarca si il inspira cel mai mult, in fata a 6000 de spectatori, prietenii lui, cei pentru care a organizat al patrulea an consecutiv un concert Confesiune si alaturi de care a sarbatorit in acest fel, 10 ani de HaHaHa Production. 

Peste 3 ore de muzica, emotie, prietenie, familie, iubire, energie incredibila, toate sub bagheta parca magica a lui Andrei Tiberiu Maria, sau Smiley_Omul sau Smiley. „Am trait atatea emotii in seara asta, incat mi-e greu sa va povestesc, sa vi le descriu in cuvinte. Mie imi vine greu sa ma exprim prin vorbe. Eu cel mai bine  ma exprim prin muzica. Sper ca am reusit si in seara aceasta”, povesteste Smiley, inca emotionat dupa terminarea concertului. 

Dansatori, cupluri de vals, cvartet, proiectii pe panza, grafica dedicata, toate au creat o confesiune sincera si completa. Intr-o tinuta sport, cu doua cozi verde fluorescent, Sore a deschis seara si a incalzit publicul cu un mix incitant, care a adunat hit-uri precum Beautiful life, Dor sa-ti fie dor sau Dintr-o mie de femei.

Un inceput emotionant, o proiectie surprinzatoare: Oana Pellea, Simona Halep, Adrian Vancica, Andreea Esca, Andra, Andi Moisescu, Pavel Bartos, Florin Calinescu, Bebe Cotimanis, Mihaela Radulescu si Teo au recitat versuri din cele mai cunoscute piese ale artistului.  

6000 de prieteni au cantat impreuna cu Smiley vers cu vers toate piesele din playlist: „Cand am lansat albumul “Confesiune” mi-am imaginat cum vor suna piesele pe scena de la Arenele Romane. Pe cateva dintre ele le-am cantat si anul trecut, dar acum au avut alta magie. Nu sunt niciodata cu adevarat pregatit pentru aceasta emotie pe care mi-o da intalnirea cu cei carora le place muzica mea atat de mult incat sa vina la concert. Ma copleseste aceasta energie.”,marturiseste Smiley.

Dorian, Guess Who, Seredinschi si Feli au fost invitatii care au pus in scena hituri precum Can I get a.., Ce ma fac cu tine de azi, O alta ea si Vals. 

Fanii au ascultat in premiera si o piesa in engleza, Alive, de pe viitorul album al lui Smiley, cantata impreuna cu Bekon, artistul american celebru in lumea muzicala pentru succesul unor artisti precum Kendrick Lamar, Eminem sau Dr. Dre. “Am inceput sa lucrez la noul meu album, care va fi in engleza. Am simtit ca e momentul sa dezvalui putin din ce am facut in ultimele luni in studiourile de la HaHaHa Production, alaturi de Bekon, artistul care e responsabil de succesul lui Kendrick Lamar sau Eminem.”

Peste 100 de oameni au lucrat in ultimele luni pentru ca seara de 2 iunie sa fie unica pentru fanii lui Smiley si sa fie una cu adevarat festiva, de sarbatoare: 

„Am sarbatorit 10 ani de HaHaHa Production printr-un concert. Anul acesta mi s-a indeplinit un vis! Am avut alaturi de mine, pe scena, o parte din noua generatie de artisti pe care i-am cautat in ultimii 10 ani, de cand am pornit HaHaHa Production. Ei reprezinta mult din mine si din cariera mea de muzician si producator. Sore, Feli, Sere sunt prietenii mei, colegii mei si parte din pariul meu”, adauga Smiley. 

Pentru al patrulea an consecutiv HaHaHa Production si BestMusic au facut posibil visul lui Smiley pentru care anul acesta a artistul a fost si regizor. 

“Imi imaginez mereu inaintea tuturor cum va arata spectacolul. Imi doresc sa fie ceva nou, sa-i vad pe spectatori uimiti de felul in care evolueaza show-ul. Nu concept sa repetam de la un an la altul nimic pentru ca muzica poate fi povestita vizual in atat de multe feluri, incat ar fi pacat sa batem aceleasi drumuri. Am invatat in ultimii 10 ani sa comunic cu publicul meu. Este dificil pentru mine sa ii povestesc unui regizor ce simt si stiu ce asteapta spectatorii mei de la mine. Am preferat sa fac singur regia.”

Detalii despre viata si activitatea lui Smiley se pot gasi pe pagina oficiala Smiley de pe Facebook, Instagram, Twitter si pe www.smiley.ro, www.hahahaproduction.com. 

Kaufland Romania sustine concertul Smiley pentru ca spiritul fresh, mereu tanar al artistului se imbina armonios cu viziunea companiei, cu dorinta de a se reinventa si de a ramane, totodata, un punct de referinta in viata romanilor. Bucuria din cantecele si versurile lui Smiley sunt intr-un acord perfect cu misiunea Kaufland Romania - aceea de a fi o prezenta pozitiva in viata de zi cu zi a romanilor, in demersul de a face din orice saptamana - O saptamana buna.

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din Romania si, totodata, un brand important pe piata muzicala internationala. Astazi, cel putin 25 % din Top 100 cele mai populare piese romanesti poarta semnatura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Seredinschi, Dominique sunt doar cateva nume din portofoliul casei de productie. 

 

     

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni