• Emisiuni
  • Vocea României
  • Smiley si Loredana, pregatiti pentru "Vocea Romaniei"! Vezi ce parere au avut ei despre auditiile pe nevazute

Smiley si Loredana, pregatiti pentru "Vocea Romaniei"! Vezi ce parere au avut ei despre auditiile pe nevazute

<span style="color:#f00;">Smiley si Loredana, pregatiti pentru "Vocea Romaniei"! </span>Vezi ce parere au avut ei despre auditiile pe nevazute

Loredana si Smiley vorbesc despre reintoarcerea la "Vocea Romaniei"

1. Te pregateşti pentru un nou sezon al emisiunii concurs „Vocea Romaniei“. Care sunt gandurile tale la cea de-a doua editie a acestui show?

Imi fac vara sanie si iarna caruta. Ma pregatesc inca de cand s-a terminat prima editie pentru, conteaza foarte mult ca eu sa fiu intr-o anumita forma si in masura sa fac alegerile cele mai bune si in acelasi timp sa gasesc limbajul comun cu toti cei care vor fi in echipa mea, asa ca in fiecare zi trebuie  sa te perfectionezi si eu asta am incercat sa fac de atunci si pana astazi.

Vocea Romaniei revine din 25 septembrie la ProTV 


2. Ii uimeşti pe telespectatori la fiecare editie cu rochiile superbe pe care le porti. Laşi la latitudinea creatorilor sa-ti faca modelele sau contribui şi tu?


Imi place sa ma implic in designul hainelor pe care le port. De cele mai multe imi place sa-mi creez singura tinutele sau sa le gasesc prin toate colturile lumii, pe unde umblu. Si de data asta am incercat sa vin cu ideile mele si impreuna cu stilista emisiunii dar si cu alti designeri romani voi incerca sa vin cu idei surprinzatoare care sa le inspire si doamnele si domnsioarele din fata televizoarelor.

3. Cum a fost revenirea in fotoliul de jurat-antrenor? Ti-a fost dor de show ?

A fost mai bine decat ma asteptam pentru ca m-am simtit mai relaxata si parca m-am intors acasa. E adevarat, am avut emotii, dare le au disparut in momentul in care m-am asezat acolo si a urcat pe scena primul concurent. Ma regasesc intr-o pozitie mult mai calma si mult mai zen.

4. Ce schimbari ai observat de la un sezon la altul în ceea ce priveşte concurentii? Ce fel de concurenti vom cunoaşte în acest nou sezon?


Imi doresc sa ne batem tot cu noi, sa fim deasupra numerelor de anul trecut si sa obtinem rezultate mult mai tari. Si sunt convinsa ca asa va fi. S-a creat deja un public care este super fan “Vocea Romaniei” iar ecourile dupa emisiune au fost extraordinare

6. Ce te motiveaza sa fii performanta?

Imi place performanta sic red ca ea iti da o motivatie constanta. Atunci cand nu ai teluri inalte si visuri imposibile, te lasi pe tanjeala si atat mintea cat si corpul nu mai functioneaza la maxima intensitate. Trebuie intotdeauna sa iti depasesti limitele si fiecare zi e o incercare si o provocare. Faptul ca m-am nascut la Onesti unde performanta era pe buzele tuturor m-a ajutat sa imi dezvolt un character de luptatoare.

7. Cum reuşiti voi, juratii, sa-i stimulati pe concurenti?

E o stratgie pe care o dezvolti in functie de fiecare concurrent. Fiecare are plusurile si minusurile lui. Tocmai de asta sunt aici: am trecut prin multe situatii sic red ca am ceva de spus si de daruit pt fiecare. Psihicul este foarte important in acest concurs, pentru ca voce este un instrument pe care il poseda toti. Felul in care il folosesti, felul in care iti coordonezi gandurile si iti stapanesti emotiile poate face diferenta. Eu incerc sa ii antrenez vocal dar sa fiu si un psiholog pentru ei, sa ii motivez sis a le insuflu dorinta de a castiga. Cred ca trebuie sa iti pui o tinta cat mai sus, ca sa ajungi cat mai sus!


Smiley
1. Te pregateşti pentru un nou sezon al emisiunii concurs „Vocea Romaniei“. Care sunt gandurile tale la cea de-a doua editie a acestui show?

Sa descopar oameni noi, talente noi, voci pe care sa le produc in continuare, sa fac show cu echipa mea si, nu in ultimul rand, sa castig! 

2. Eşti mereu extrem de bine "pregatit" în ceea ce priveşte tinuta vestimentara. Te laşi pe mana stiliştilor sau îti pui amprenta personala ?

In viata de zi cu zi alegerile imi apartin, iar la show-uri ma las pe mana stilistilor care se inspira din amprenta mea personala

3. Cum a fost revenirea în fotoliul de jurat-antrenor? Ti-a fost dor de show ?

Mi-a fost dor de show, de spectacol, de echipa, de tot ce tine de aceasta emisiune, de atmosfera de aici si de challenge in general.


4. Ce schimbari ai observat de la un sezon la altul in ceea ce priveşte concurentii? Ce fel de concurenti vom cunoaşte în acest nou sezon?

Nivelul se anunta a fi mai ridicat decat in primul sezon. Oamenii au vazut care este forta acestui show, asa ca au venit in numar foarte mare la preselectii. A fost foarte dificil chiar si pentru producatori sa faca o selectie, dar va dati seama cum ne este noua! Toate astea nu sunt decat beneficii, pentru ca vom auzi niste voci senzationale, iar show-ul se anunta a fi o nebunie totala.

5. Emisiunea concurs „Vocea Romaniei“ a batut toate recordurile de audienta şi popularitate. Crezi ca emisiunea poate atinge din nou aceleaşi cifre?

Dupa ecoul primului sezon, cu siguranta succesul va fi si mai mare si sper eu ca acest al doilea sezon sa aduca si mai multi artisti pe piata.

6. Ce te motiveaza sa fii performant?


Faptul ca imi iubesc meseria, iubesc muzica si ceea ce fac, asta duce la performanta. Vreau sad au publicului tot ce am eu mai bun!

7. Cum reuşiti voi, juratii, sa-i stimulati pe concurenti?

Nu exista o reteta clara, pentru ca fiecare reactioneaza diferit. Important este sa se simta bine pe scena, sa cante cu sufletul, si atunci lucrurile vin de la sine.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni