• Emisiuni
  • Vocea României
  • Asta DA atitudine de invingator! A rupt scena-n doua, desi a avut un ghinion fantastic chiar inainte de auditii! Merita sa-l asculti:

Asta DA atitudine de invingator! A rupt scena-n doua, desi a avut un ghinion fantastic chiar inainte de auditii! Merita sa-l asculti:

<span style="color:#f00;">Asta DA atitudine de invingator!</span> A rupt scena-n doua, desi a avut un ghinion fantastic chiar inainte de auditii! <span style="color:#f00;">Merita sa-l asculti:</span>

Asta DA atitudine de invingator! Desi a venit la auditii cu un inceput de laringita si cu multe emotii, Cezar Dometi, 22 de ani, nu a lasat niciun obstacol sa-i stea in cale.

Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe Voyo.ro

Nu uitati! Saptamana viitoare ne vedem VINERI, 19 octombrie, de la ora 20:15!

Tanarul, care provine dintr-o familie modesta, a cantat senzational piesa “Make you feel my love” si a intors scaunele lui Moga si al lui Brenciu.

CLICK AICI sa-l asculti cantand!

Smiley si Lore au ramas uluiti cand s-au intors, la final: “Noi am crezut ca e femeie! Ai niste acute senzationale si un timbru foarte frumos” i-au spus ei.

Desi Brenciu i-a dezvaluit ca deja stie ce piesa o sa-i aleaga pentru dueluri, “The Voice” de John Farnham, Cezar l-a ales ca antrenor pe Moga.


Vino in public la “Confruntarile” de la “Vocea Romaniei. Inscrie-te aici

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni