• Emisiuni
  • Vocea României
  • Smiley se pregateste sa lanseze VIDEOCLIP nou! Afla chiar de la el ce alte colaborari mai are artistul in plan

Smiley se pregateste sa lanseze VIDEOCLIP nou! Afla chiar de la el ce alte colaborari mai are artistul in plan

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Smiley se pregateste sa lanseze VIDEOCLIP </span>nou! Afla chiar de la el ce alte colaborari mai are artistul in plan

Smiley a primit oferte de concerte in strainatate, dar “Romania comes first!”

Cum a fost pentru tine vara anului 2012? Ai fost "dead man walking"?
A fost o vara a schimbarilor, o vara aglomerata in care am muncit foarte mult si am pus la punct multe planuri de viitor pentru mine si Hahaha Production. Munca noastra incepe sa se vada din ce in ce mai tare si in special sa se auda. Anul asta am reusit sa avem 6 piese din 10 in Top Ten-ul romanesc.

Piesa ta ”Dead man walking” e în topuri atât în România, cât şi în Grecia, Bulgaria şi chiar Turcia. Ai concerte şi în aceste ţări?

Piesa s-a licentiat in toata Europa. Deocamdata exista un delay de lansare, dar urmeaza in toamna sa fie auzita in toate tarile in care a fost semnata. Am primit si oferte de turneu, dar deocamdata sunt prins cu filmarile de la „Romanii au talent” si „Vocea Romaniei” si o gramada de concerte in tara! Romania comes first!

Ce hit-uri mai pregatesti pentru fanii tai?

Lucrez la un proiect nou impreuna cu Alex Velea, urmeaza sa lansam primul videoclip foarte curand. Lucrez impreuna cu gasca mea de la HahahaProduction la albumul radio Killer, albumul Smiley – al treilea album solo, noile single-uri pentru Sore, Mihai Ristea, Ruby,  Loredana, Antonia, Corina, Monica Anghel si inca cateva proiecte cu totul si cu totul noi. De curand am mutat si sediul, si pe langa proiectele din Romania am foarte multe proiecte si afara.  

Esti linistit sufleteste? Impacat cu tot ce se intampla in viata ta?
Sunt recunoscator pentru tot ceea ce primesc de la viata, sunt norocos ca pot sa fac ceea ce imi place cel mai mult: muzica!

Primul sezon “Vocea Romaniei” a fost castigat de unul dintre concurentii echipei tale: Stefan Stan. A fost o decizie controversata. Cum ai descrie evolutia lui ca artist de la castigarea titlului “Vocea Romaniei” si pana acum?
Stefan, ca si castigator la “Vocea Romaniei”  se bucura in continuare de sustinerea si simpatia publicului. Evolutia lui de dupa show a demonstrat ca este un artist cu personalitate, care a reusit deja sa-si creeze propriul stil.

Ti-ai propus sa fii din nou castigator?

 Mi-am propus sa fac tot ce pot pentru elevii mei, sa le descopar atuurile si sa le pun cat mai bine in evidenta, sa le pun la dispozitie lucrurile pe care eu le-am invatat de cand sunt in aceasta industrie si sa le insuflu dragostea mea pentru muzica.


"Vocea Romaniei" revine la ProTV de marti, 25 septembrie. VA FI MAI TARE CA NICIODATA.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni