• PRO TV
  • Smiley nu vorbeste cu nimeni timp de o saptamana: "Trebuia sa fac asta de mai mult timp!"

Smiley nu vorbeste cu nimeni timp de o saptamana: "Trebuia sa fac asta de mai mult timp!"

Smiley <span style="color:#f00;">nu vorbeste cu nimeni</span> timp de o saptamana: "Trebuia sa fac asta de mai mult timp!"

Profitand de o perioada mai libera, in care are un program mai putin aglomerat, Smiley a decis sa faca un lucru pe care si-l propusese de mult timp, dar il tot amanase: sa-si ia o "pauza vocala".

"Daca unii vorbesc prea mult, eu nu vorbesc deloc. ...saptamana asta", a scris artistul, care pe toata durata pauzei vocale, va tine legatura cu fanii si prietenii prin intermediul Facebook si al sms-urilor.

Smiley are timp sa se relaxeze si sa-si menajeze corzile vocale pana luni, pe 17 septembrie, cand va trebui sa intre din nou in rolul de prezentator pentru preselectiile "Romanii au talent", la Iasi.

Preselectiile din Iasi vor avea loc pe 17 septembrie, incepand cu ora 10:00, la Hotel Unirea. Inscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro sau direct in locatie.

Astfel de pauze fac foarte multi cantareti, pentru a-si intretine corzile vocale. Loredana a recunoscut ca apeleaza la aceasta solutie destul de des, oricand simte nevoia: “In cazul vocii, tot timpul trebuie sa o tratezi cu respect, ca si ea sa transmita tot ceea ce tu iti doresti atunci cand esti pe scena”, spune vedeta, care abia asteapta sa vina 25 septembrie, data la care show-ul “Vocea Romaniei” revine la ProTV cu al doilea sezon.

Si Andra face pauze vocale: “O data sau de doua ori pe an. In general, eu nu mai vorbesc in ianuarie sau februarie. In aceste perioade, umplu cateva caiete, comunic prin semne sau prin mesaje scrise pe telefon”, marturisea ea mai demult intr-un interviu pentru csid.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni