Smiley o sustine pe Simona Halep la Turneul Campioanelor!

Smiley o sustine pe Simona Halep la Turneul Campioanelor!

Ieri dimineata, antrenorul de la Vocea Romaniei, Smiley, i-a facut o surpriza Simonei Halep si a mers la unul dintre antrenamentele ei, pentru a o provoca la un meci de tenis.

 “Sunt un mare fan al Simonei si trebuie sa recunosc ca am fost foarte emotionat sa o intalnesc tocmai la ea Acasa, pe terenul de tenis. Cunoscand-o personal, nu pot sa spun decat ca o apreciez si mai mult ca inainte. Dincolo de faptul ca  este o super sportiva, lucru pe care il demonstreaza in fiecare meci, este si un om extraordinar de frumos si de modest. A fost o onoare pentru mine sa schimb cateva mingi cu numarul 2 mondial WTA si ii multumesc pentru asta.“, a spus Smiley.

Simona nu se astepta la aceasta vizita surpriza si a fost bucuroasa sa-l intalneasca pe artist, mai ales ca este unul dintre preferatii ei. Ea a adus pe teren doua rachete de tenis, l-a invatat pe Smiley cateva scheme de joc si l-a surprins cu o minge in stilul unui meci de la un turneu de grand slam.

Cei doi au discutat despre tenis, muzica si Vocea Romaniei. In momentul de fata Simona se pregateste intens pentru Turneul Campioanelor de la Singapore, care va avea loc in numai doua saptamani, dar dupa aceea, ea i-a marturisit lui Smiley ca i-ar placea sa ajunga la unul dintre concertele lui, si, de ce nu, si la Vocea Romaniei.

A fost o intalnire plina de emotie si voie buna, in care una dintre cele mai bune sportive din lume l-a cunoscut pe unul dintre cei mai iubiti artisti ai noii generatii. Artistul a cantat melodia Acasa pentru Simona, schimband versurile cu numele ei si a fost placut surprins ca tenismena cunostea toate versurile melodiei.

Romanii il pot urmari pe Smiley in fiecare vineri, de la 20:30, la Vocea Romaniei, iar pe Simona incepand cu 26 octombrie la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni