,,Veti vedea o varianta si mai spectaculoasa a echipei", ne-a atentionat Smiley

09 Decembrie 2015, 15:06

,,Veti vedea o varianta si mai spectaculoasa a echipei", ne-a atentionat Smiley

Artistul ne vorbeste despre echipa sa si despre cum decurg pregatirile pentru semifinala de vineri seara!

-Cum este Smiley – antrenorul sezonul acesta, fata de cele trecute?

- ,,Nu știu dacă sunt altfel decât în sezoanele trecute. Poate sunt și mai determinat să câștig Vocea României! :) În rest, sunt același. Îmi plac foarte tare oamenii pe care îi am în echipă, îmi place să lucrez cu ei, să îi ajut să se cunoască, să își testeze limitele, să le depășească. În plus, am legat o prietenie frumoasă cu aceștia, care va continua și după terminarea show-ului, ceea ce mă bucură foarte tare."

-Cum iti incurajezi echipa inainte de o editie live Vocea Romaniei?- ,,Am oameni talentați și curajoși în echipă, care sunt, cu fiecare nouă ediție pe scena de la Vocea României, tot mai buni și mai conștienți de valoarea lor. Încerc să le aduc aminte mereu să se bucure de muzică, să fie ei înșiși, întrucât norocul și-l pot face doar cu vocea lor."

-Vineri incep duelurile incrucisate. Ne-ai pregatit vreo surpriza?

- ,,Bineînțeles, dar le veți descoperi la momentul potrivit. Mai avem la dispoziție câteva zile să pregătim momentul duelurilor încrucișate și sunt sigur că vineri veți vedea o variantă și mai spectaculoasă a echipei Smiley."

-Care e strategia ta pentru duelurile incrucisate? Ti-e teama de vreun antrenor?

- ,,Merg în dueluri cu doi oameni foarte talentați, cu două voci pe care orice antrenor și le-ar dori în echipa sa, cu două posibile Voci ale României. Toți concurenții ajunși în această fază sunt foarte buni, dar pentru noi contează să reușim să ajungem la inimile oamenilor. Putem face asta dând tot ceea ce avem mai bun pe scenă, trăind din plin momentul și bucurându-ne sincer de muzică."

-Cum ai descrie #EchipaSmiley?

- ,,Voce, emoție, forță, spectacol… Vocea României!"

Vezi cele mai bune momente

Relationate