Smiley isi aniverseaza ziua de nastere in Sardinia! Doar el si iubita lui, Laura Cosoi!

Smiley isi aniverseaza ziua de nastere in Sardinia! Doar el si iubita lui, Laura Cosoi!

Printre filmari, concerte si inregistrari, Smiley si Laura Cosoi au reusit sa-si gaseasca o saptamana numai pentru ei. Cei doi au plecat in Italia, Sardinia mai exact, unde Smiley isi aniverseaza astazi, 27 iulie si ziua de nastere.

“A fost un an in care am muncit foarte mult, asa ca de ziua mea imi fac cadou o vacanta. Vor fi singurele mele zile libere, pentru ca odata ce ma intorc incep filmarile pentru “Vocea Romaniei”, urmeaza apoi “Caravana Romanii au talent” si multe alte proiecte cu colegii de la Hahaha Production”, povesteste Smiley.

Cei doi au ales foarte usor destinatia de vacanta. “Am vrut initial sa mergem in Grecia, dar cu toate conflictele care au loc acum acolo ni s-a parut cam riscant. Lisabona era si ea o varianta, dar dura prea mult zborul, asa ca, luandu-le prin eliminare, am ajuns in Sardinia. Am cautat o insula unde sa fie cald si frumos, iar asta a fost varianta perfecta”, povesteste Laura.

Dupa saptamana petrecuta in Italia, Smiley se intoarce direct in platoul de la “Vocea Romaniei", show ce va incepe in aceasta toamna la ProTV, pregatit sa-si formeze o super echipa.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni