Smiley are singurul trio din competitie, iar Marius Moga isi arata latura sensibila

Smiley are singurul trio din competitie, iar Marius Moga isi arata latura sensibila

Situatie inedita in cea de-a doua etapa de ” Confruntari”  a show-ului “Vocea Romaniei” de la ProTV. In editia de marti, 8 noiembrie, difuzata de la ora 20:15, Smiley se va prezenta cu singurul trio din competitie.

Pentru ca Lavinia Valcan, concurenta pe care a ales-o in echipa lui la “Auditiile pe nevazute” a renuntat la concurs, Smiley a fost nevoit sa formeze pentru etapa “Confruntarilor” un trio, din care va elimina un singur concurent.

O misiune dificila vor avea si ceilalti antrenori pentru ca etapa eliminatorie a Confruntarilor continua si trebuie sa se desparta de concurentii din echipele lor. Fiecare dintre cei care urca in ringul de la “Vocea Romaniei" este insa extrem de hotarat sa mearga mai departe, asa ca telespectatorii vor avea parte de un show muzical extraordinar unde se vor duela unele dintre cele mai bune voci ale tarii.

Marius Moga – emotionat pana la lacrimi de concurentii sai

Emotia si tensiunea au atins cote maxime si in aceasta editie de la “Vocea Romaniei. Marius Moga se va afla in fata celei mai dificile decizii de pana acum. Ceilalti antrenori nu il pot ajuta nici ei in luarea unei hotarari pentru ca toti sunt fermecati de ambele voci prezente pe scena.

Desi pana in acest moment a fost extrem de calculat si a judecat la rece fiecare decizie, telespectatorii  ProTV vor descoperi in aceasta editie si latura sensibila a lui Marius Moga si il vor vedea asa cum nu l-au mai vazut niciodata: emotionat pana la lacrimi. Care este duetul care l-a impresionat atat de puternic pe Marius, telespectatorii vor descoperi marti seara de la ora 20:15.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni