• Emisiuni
  • Vocea României
  • Smiley, alaturi de noul antrenor de la "Vocea Romaniei". Ce reactie a avut artistul cand l-a vazut

Smiley, alaturi de noul antrenor de la "Vocea Romaniei". Ce reactie a avut artistul cand l-a vazut

Smiley, alaturi de noul antrenor de la "Vocea Romaniei". Ce reactie a avut artistul cand l-a vazut

Smiley este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi din tara, iar de fiecare data cand isi face aparitia in public fanii sunt entuziasmati peste masura.

De data aceasta reactia a fost dubla pentru ca alaturi de artist era Tudor Chrila, noul antrenor de la "Vocea Romaniei". Tudor se numara si el printre cei mai iubiti muzicieni si este in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor.

 

Camerele de fotografiat au surprins exact reactia lui Smiley cand l-a vazut pe Tudor, iar incantarea si uimirea sunt cele doua lucruri care i se citesc pe fata. Chiar daca in show se vor lupta pentru cea mai buna echipa pentru ca mai apoi sa castige batalia pentru marele premiu, cei doi par extrem de incantati de noua colaborare.

 

Ultimul oras in care Caravana “Vocea Romaniei” va cauta noi talente va fi Constanta. Pe 13 iulie, constantenii sunt asteptati la preselectii, pentru a demonstra ca ei au cele mai bune voci din tara.

 

Atat Tudor cat si Smiley sunt doua firi puternice care vor lupta cu toate armele pentru ca un concurent din echipa lor sa iasa castigator, dar in viata de zi cu zi, se pare ca cei doi se inteleg de minune.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni