• Emisiuni
  • Vocea României
  • Si vedetele sunt innebunite dupa "Vocea Romaniei". "E cea mai tare emisiune muzicala din Romania". Afla cine nu pierde nicio editie

Si vedetele sunt innebunite dupa "Vocea Romaniei". "E cea mai tare emisiune muzicala din Romania". Afla cine nu pierde nicio editie

Si vedetele sunt innebunite dupa "Vocea Romaniei". "E cea mai tare emisiune muzicala din Romania". Afla cine nu pierde nicio editie

Vedetele ProTV vorbesc despre una dintre cele mai tari competitii muzicale, "Vocea Romaniei".

Ioana Maria Moldovan: “O competitie a vocilor, un adevarat show de zile mari, abia astept sa reinceapa noul sezon! Imi place totul...incepand de la prezentatori, juriu, decor, lumini, organizare, costume, filmari, faptul ca se canta live, coregrafii... tot, absolut tot!”

Lavinia Petrea (Stirile ProTv de la ora 07:00): “Nu am ratat nicio editie din sezonul trecut! Eram nerabdatoare sa vad cum evoluau concurentii de la o editie la alta, iar cel mai dificil moment mi se parea cel in care antrenorul trebuia sa aleaga dintre elevii lui cine merge mai departe, concurenta fiind foarte stransa. Mi se pare extraordinar cum un concurs de muzica-voce-interpretare poate sa te tina cu sufletul la gura pana la final. Pentru concurenti miza este foarte mare - fac  ceea ce le place cel mai mult – intr-un concurs care le ofera ocazia reala de a face cariera in muzica. Le urez mult succes tuturor celor care viseaza sa devina Vocea Romaniei!”

Andreea Marinescu (Stirile ProTv de la ora 07:00): “Pentru mine, “Vocea Romaniei” inseamna in primul rând relaxarea de sambata seara! Nu pierd nicio emisiune! Apoi inseamna o modalitate extraordinara de a descoperi oameni frumosi cu voce, unele spectaculoase, surprinzătoare ... Oameni pasionati si talentati care reușesc sa facă spectacol si sa mă țină cu sufletul plin pe tot parcursul emisiunii!”
 

Amalia Enache: “Vocea Romaniei e show-ul meu preferat de divertisment, pentru ca e combinatia ideala intre misiunea de a da o sansa unor adevarate talente si cea de a face un spectacol deplin. Ador felul in care se completeaza cei din juriu si naturaletea acestui show.”

Dan Cruceru: “Este cea mai tare emisiune muzicala concurs produsa vreodata in Romania. Am urmarit fiecare editie si de abia astept seria a doua! Juriul este senzational, iar concurentii au sansa de a castiga marele premiu doar cu vocea, nu cu aspectul fizic, asa cum, din pacate, nu se mai intampla in tara noastra de cativa ani buni. Hai, Vocea!”

Alina Chivulescu ("Las Fierbinti"): “E frumos sa crezi fara sa vezi! Sa conteze emotia si sa te bucuri ca pentru un om talentat se misca pana si fotoliile! Ce-mi place mult? Loredana!!!”

Mircea Solcanu:  “E emisiunea mea preferata, deși sunt convins ca iar nu o sa câștige cine o sa-mi placa. Îmi place competiția si trebuie sa recunosc ca-mi place mult unul dintre juratii-antrenori. Loredana”

Carmen Tanase: “In citeva cuvinte e greu, pentru ca e un amestec de stari greu de redat! Mister, emotie, bucurie, revolta uneori, duiosie, haz nebun...! Cam asa cum e viata! Si asta, in doua ore! Foarte intens! Mor dupa emisiunea asta! N-as pierde nici o editie! Cel mai mult imi place Loredana! Este foarte adevarata!”

Radu Valcan: “O emisiune cu stil, o "Voce" proeminenta, ce s-a impus inca de la inceput! ;)”

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni