• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Sezonul sase va incepe ca un rollercoaster". Ce a declarat Smiley despre sezonul sase Vocea Romaniei INTERVIU EXCLUSIV

"Sezonul sase va incepe ca un rollercoaster". Ce a declarat Smiley despre sezonul sase Vocea Romaniei INTERVIU EXCLUSIV

"Sezonul sase va incepe ca un rollercoaster". Ce a declarat Smiley despre sezonul sase Vocea Romaniei INTERVIU EXCLUSIV

Diseara, de la 20:30, incepe cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei, competitia in care se intrec cele mai bune voci din Romania. 

Smiley, unul dintre cei patru antrenori de la Vocea Romaniei, a oferit declaratii in exclusivitate despre prima editie din sezonul sase al concursului.

Abia astept sa revad in seara aceasta cele mai importante momente din show, concurentii din echipa mea. Am o echipa de care sunt foarte mandru si in care am incredere totala. Am caractere puternice, voci foarte bune, cu un potențial imens de a se transforma in voci extraordinare", a declarat Smiley.

"Sezonul sase va incepe ca un rollercoaster si cred ca va fi un show tot mai intens. Trecem prin multe rasturnari de situatie, prin momente amuzante si emotii incredibile. E palpitant sa urmaresti show-ul si sa descoperi pe parcurs toate intamplarile. Sunt multe faze in care am ras noi foarte tare, sunt multe faze in care au ras concurentii de noi si de care, probabil, va rade toata lumea in fata televizorului. Si, nu uitati: in fiecare vineri e Vocea României!", a adaugat acesta.

Descarca noua aplicatie Vocea Romaniei si transforma show-ul unde doar Vocea conteaza intr-o experienta totala! Intra in jocul saptamanii sa-ti testezi cunostintele si intuitia, urmareste evolutia celor mai bune voci, spune cine merge mai departe. La final, titlul de Cel Mai Mare Fan Vocea Romaniei poate fi al tau si poti castiga si locuri in finala Vocea Romaniei! 

App Store -> DESCARCA AICI

Google play -> DESCARCA AICI

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni