Sezonul sapte Vocea Romaniei aduce noutati in format!

Sezonul sapte Vocea Romaniei aduce noutati in format!

In aceasta toamna, Tudor, Smiley, Lori si Despot incep lupta pentru cele mai bune voci in sezonul sapte Vocea Romaniei!

Cei patru antrenori si-au pregatit armele si sunt gata pentru un show memorabil, iar in cea de-a doua etapa a competitiei, confruntarile, atat ei, cat si concurentii vor avea parte de o noutate in formatul emisiunii, introducerea non stop steals. Daca in urma unui duel, un antrenor salveaza un concurent eliminat dintr-o alta echipa, acesta isi poate schimba decizia si este liber sa-l inlocuiasca in orice moment.

Antrenorii pot face acest lucru de cate ori doresc in etapa confruntarilor, atunci cand gasesc in competitie o voce care merita salvata si care isi poate gasi locul in echipa. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat in fiecare echipa.

Noutatea sezonului sapte Vocea Romaniei va aduce mai mult suspans, emotiile vor creste, iar deciziile antrenorilor vor fi din ce in ce mai dificile. Va fi extrem de complicat pentru Tudor, Smiley, Lori si Despot sa renunte la voci incredibile din echipele lor, insa va fi la fel de greu pentru ei si sa renunte la concurenti salvati pentru a salva altii. Cu toate acestea, fiecare antrenor cauta un anumit tip de voce si toti patru lupta pentru a aduce marele trofeu in echipa lor.

Tensiunea va atinge cote de neimaginat, iar telespectatorii vor urmari din toamna un spectacol grandios si o batalie acerba pentru finala celei mai bune competitii a vocilor!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni