• Emisiuni
  • Vocea României
  • Sezonul cinci de Vocea Romaniei se aproprie. Care este mesajul lui Smiley pentru telespectatorii show-ului

Sezonul cinci de Vocea Romaniei se aproprie. Care este mesajul lui Smiley pentru telespectatorii show-ului

Sezonul cinci de Vocea Romaniei se aproprie. Care este mesajul lui Smiley pentru telespectatorii show-ului

Au mai ramas cateva saptamani pana la debutul celui de-al cincilea sezon de Vocea Romaniei, iar antrenorii sunt pregatiti pentru a oferi un spectacol de exceptie alaturi de concurentii pe care i-au ales in echipele lor. 

Smiley pare mai hotarat ca nicioadata sa castige din nou competitia si ii invita pe telespectatori sa fie alaturi de cei patru antrenorii si de elevii lor de-a lungul unui sezon al show-ului in care fiecare va da tot ce-i mai bun pentru a iesi invingator.

”Telespectatorii sa se uite la Vocea Romniei pentru ca le place, pentru ca este entertaining, pentru ca le place muzica buna si pentru ca le plac glumele pe care le facem noi in timpul emisiunii”, a marturisit artistul.

Cat despre show, Smiley a declarat ca totul va fi diferit, spectacolul ajungand la un nivel ridicat de calitate, iar telespectatorii vor avea parte de surprize atat pe plan muzical, cat si din partea celor patru antrenori. 

”Decorul e diferit, desi nu pare. Antrenorii sunt diferiti, desi nu pare. Si castigatorul va fi diferit. Conflictele sunt mai diversificate si vocile la fel”, a spus cantaretul. 

”Castigatorul ar trebui sa fie o voce reconoscibila, cu un timbru vocal special, sa aiba o sensibilitate aparte, sa aiba o interpretare aparte, sa aiba un stil propriu de a pune in valoare piesele. Si sa aiba foarte multa carisma”, a explicat Smiley.

Fiecare antrenor a inceput sa lucreze cu echipa sa, sa aleaga piesele potrivite si sa pregateasca concurentii pentru urmatoarea etapa a competitiei – confruntarile din ringul Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei, cea mai intensa competitie a vocilor, da startul unui nou sezon, in aceasta toamna, numai la PRO TV!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni