• Emisiuni
  • Vocea României
  • Seredinschi, artistul care a dat anunt in ziar ca-si cauta o fosta iubita, lanseaza „Piesa mea de dor”

Seredinschi, artistul care a dat anunt in ziar ca-si cauta o fosta iubita, lanseaza „Piesa mea de dor”

Seredinschi, artistul care a dat anunt in ziar ca-si cauta o fosta iubita, lanseaza „Piesa mea de dor”

Cu aproape 30.000 de like-uri, comentarii si share-uri, povestea lui Seredinschi a atras si atentia celebritatilor.

Piesa mea de dor, prima piesa lansata de Seredinschi, a atins nu numai inimile fetelor care au vrut sa-l faca auzit pe Seredinschi, dar si atentia vedetelor. Cabral, Radu Valcan si Adela Popescu, Teo Trandafir, Razvan Fodor sau Dragos Bucurenci au postat pe paginile lor anuntul din ziar, care a uimit publicul pentru originalitatea ideii.

„Piesa mea de dor a fost compusa pentru cineva aparte. Totul a fost neobisnuit pentru mine, sentimentul acela ciudat pe care il traiesti atunci cand nu poti sa mai iei legatura cu persoana care iti era candva atat de apropiata. Chiar si acum retraiesc unele momente petrecute impreuna. Simteam nevoia sa ma fac auzit.Trebuia sa-i spun de cantec si ea trebuia sa stie. M-am gandit ca anuntul din ziar nu va trece neobservat. Recunosc, imi era dor si cred ca nu e niciodata prea tarziu sa spui asta, chiar si prin cantec," a declarat Seredinschi.

A participat in sezonul 6 la Vocea Romaniei, in echipa Smiley, si a ajuns pana in faza galelor live. Dupa incheierea show-ului, si-a continuat drumul in muzica alaturi de Smiley si echipa de la HaHaHa Production, unde a si compus aceasta prima piesa. „Colegii si toata echipa de la HaHaHa Production mi-au ascultat povestea si m-au incurajat sa dau anuntul”, a adaugat artistul.

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din Romania și, totodata, un brand important pe piata muzicala internationala. Astazi, cel puțin 25 % din Top 100 cele mai populare piese romanesti poarta semnatura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Cabron, Paul Damixie, sunt doar cateva nume din portofoliul casei de productie.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni