Semifinalistii Vocea Romaniei s-au hotarat vineri seara, in direct la PRO TV!

Semifinalistii Vocea Romaniei s-au hotarat vineri seara, in direct la PRO TV!

Vineri seara toti cei patru antrenori Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila au contribuit la crearea unui moment perfect, in care s-a auzit 100% voce, s-a simtit 100% energie, 100% emotie si toti concurentii au dat tot ce au avut mai bun pe scena pentru a ocupa un loc in semifinala. Aproximativ 1.1 milioane de telespectatori au urmarit Vocea Romaniei pe intreaga perioada de difuzare, iar in minutul de maxima audienta de la 20:53 aproape 2.1 milioane de romani au fost cu ochii pe competitia vocilor.  

Pavel Bartos a deschis seara ca de obicei, plin de voie buna si optimism, impartind darurile lui Mos Nicolae pentru cei mai cuminti antrenori, iar Oana Tache a fost alaturi de concurenti din camera magenta, transmitand telespectatorilor emotiile din spatele scenei. 

Cuvintele cheie ale serii: transformare, surprize si emotie

Surprizele serii au fost oferite de Smiley si Tudor Chirila. Cei doi antrenori au coborat din scaune si au luat cu asalt scena prin doua momente speciale. Trupa Vama a cantat in prima auditie piesa Victoria Ta. Momentul a fost unul plin de emotie, iar trupa Vama din care face parte antrenorul Tudor Chirila a reusit sa transmita trairile piesei dincolo de ecranul televizorului. O piesa 100% proaspata: “Am sa recunosc ca am citit o parte din versuri de pe promter, pentru ca aceasta piesa a fost gata azi noapte” – a spus Tudor Chirila in direct. 

Pentru prima oara live la televizor Smiley a interpretat piesa I wish, piesa ce face parte din albumul "Acasa", o piesa romantica si sensibila. Piesa a fost interpretata de Smiley alaturi de band-ul sau. Alaturi de el a fost si Alina Anusca, care a revenit pe scena vocilor special pentru acest moment. "E o piesa care mie imi place foarte mult si am tinut neaparat sa o lansez acum, in luna dorintelor implinite. Mi se pare ca Vocea Romaniei este cea mai tare scena de voce din Romania de la televizor in momentul de fata.” a declarat Smiley. 

Toti cei 16 concurenti au pus in scena momente exceptionale alaturi de baletul emisiuni PRO Dance, care a contribuit la construirea povestilor din spatele cantecelor prin dans. Emotiile au fost transmise prin voce, coregrafie, si lumini, astfel incat telespectatorii sa aiba parte de cel mai bun show. Band-ul emisiunii, condus de Paul Ilea, a fost alaturi de toti concurentii si a sustinut intrepretarile lor, uniti de pasiunea pentru muzica. 

A treia editie live Vocea Romaniei a adus si schimbari in modul de votare. Daca pana acum concurentii au urcat pe scena vocilor grupati, cate patru din echipa fiecarui antrenor, iar telespectatorii si-au putut vota preferatii din fiecare echipa, de aceasta data s-a dat start vot dupa ce au urcat pe scena toti concurentii. 

Startul show-ului a fost dat in forta de Vladimir Pocorschi cu un moment incendiar. Ivana Farc a impresionat printr-o prestatie plina de romantism, Andrei Cheteles a suprins din nou publicul cu energia sa, iar Alexandru Bunghez a continuat show-ul pe ritmul Show Must Go On. Maria Simandi a adus din nou pe scena Vocii sensibilitatea sa caracteristica, Andreea Avarvari a impresionat prin forta vocii ei, Larisa Mihaes a umplut sala cu vocea ei suava si Claudiu Rusu a transpus publicul in atmosfera Craciunului. 

Telespectatorii au descoperit in interpretarea Alionei Munteanu o forta a naturii, spre deosebire de interpretarile emotionante pe care le-a avut pana acum. Tiberiu Albu a urcat inca o data pe scena vocilor si a debordat de incredere printr-o prestatie extrem de rock care i-a lasat muti pe antrenori si a ridicat toata sala in picioare. Maria Hojda a reusit sa impresioneze din nou cu timbrul ei unic si o intrepretare dinamica. Brigitta Blogh a urcat pe scena cu o piesa diferita fata de tot ce a cantat pana acum in concurs si a fost de nerecunoscut pentru antrenori.

Gelu Graur a fost 100% rock si l-a adus pe scena de la Vocea Romaniei pe Axl Rose. Ligia Hojda a transmis prin timbrul ei emotia unei despartiri, iar Ilinca Bacila a cantat despre iubire. Anda Dimitriu a intrepretat piesa Believe a lui Cher, celebra cantareata cu care a fost asemanata atat ca timbru cat si ca infatisare inca de la inceput.

Cei patru antrenori au tras concluziile serii inainte de stop vot:

Marius Moga: “In aceasta seara au fost niste momente pline de emotie, a fost cate o sclipire la fiecare concurent din fiecare echipa, si asta pentru ca razboiul asta abia a inceput - mai sunt doua editii si aflam cine este castigatorul Vocii Romaniei!”

Tudor Chirila: “Vocea Romaniei este un show de televiziune si televiziunea manipuleaza, dar exista un singur lucru care nu poate fi manipulat si acela este emotia. Asa ca ii rog pe telespectatorii de acasa sa voteze vocea si emotia.”

Loredana: “A fost o seara incendiara, ne-am simtit extraordinar si am ascultat niste voci superbe, interpretari de exceptie si sunt foarte bucuroasa ca am putut vedea toate aceste lucruri live, in aceasta seara de Mos Nicolae.”

Smiley: “Eu as vrea sa multumesc tuturor oamenilor care participa la realizarea acestei emisiuni pentru energia pe care o depun sa creeze ceea ce vedeti voi la televizor in fiecare vineri seara, participantilor care ne ofera un spectacol extraodinar pentru care muncesc “de le sar capacele” si as vrea sa le multumesc pentru bucuria pe care ne-o ofera in ficare vineri.”

Favoritii publicului pentru a merge in semifinale au fost Tiberiu Albu - echipa Tudor Chirila, Maria Hodja – echipa Loredana, Gelu Graur – echipa Smiley si Anda Dimitriu – echipa Moga. Antrenorii au trecut prin momente dificile cand au trebuit sa aleaga cu cine vor merge mai departe spre marele trofeu al vocilor. Loredana a ales sa continue show-ul cu Ilinca Bacila, Smiley cu Aliona Munteanu, Marius Moga cu Brigitta Balogh, iar Tudor Chirila cu Ligia Hojda. 

Din mii de voci care au venit la preselectii au mai ramas doar opt, iar vinerea viitoare telespectatorii vor descoperi cine vor fi cei patru finalisti care se vor lupta in voce in marea finala de vineri, 19 decembrie. 

Vineri seara PRO TV a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. Vocea Romaniei a inregistrat pe segmentul comercial 7.6 puncte de rating si 20.7% share in intervalul de difuzare 20:28– 01:26, in timp ce postul de televiziune de pe locul doi a reusit sa obtina 6.2 puncte de rating si 16.8% share. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV s-a situat pe primul loc cu 14.9% share si 6.1 puncte de rating. La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 5.9 puncte de rating si 15.3.% share.

In etapele show-urilor live, romanii pot da calificative concurentilor prin aplicatia “Fii Antrenor”, care a strans deja peste 210.000 de descarcari. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii prin intermediul aplicatiei, disponibila gratuit in AppStore si Google Play. De asemenea, site-ul finalisti.protv.ro, sta la dispozitia tuturor telespectatorilor care pot ghici cine vor fi cei patru finalisti si pot intra in cursa pentru un Opel Corsa 2015.

Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni