Semifinala Vocea Romaniei 2016: Cine sunt finalistii sezonului 6

Semifinala Vocea Romaniei 2016: Cine sunt finalistii sezonului 6

Un show de milioane, concurenti determinati si dornici sa ajunga in Marea Finala Vocea Romaniei 2016 si antrenori emotionati - acestea sunt cuvintele care descriu perfect Semifinala sezonului cu numarul sase a show-ului Vocea Romaniei.

Concurentii au urcat pe scena de la Vocea Romaniei pentru a demonstra inca o data cat de mult isi doresc sa ajunga in Marea Finala a acestui sezon. Emotii, jocuri de lumini, momente artistice incendiare si patru antrenori pregatiti pentru dueluri incrucisate.  

Teodora Buciu si Robert Botezan din echipa Tudor, Andreea Ioncea si stefan Roscovan din echipa Loredana, Alex Musat si Ramona Nerra din echipa Smiley si Ioana Ignat si Ionut Trif, reprezentantii echipei Moga, au luptat saptamana aceasta pentru un loc in Marea Finala Vocea Romaniei 2016!
 
Aceasta etapa a dus confruntarea la un alt nivel si a intensificat lupta pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro! Duelurile au adus cu ele foarte multa tensiune si mari, mari emotii deoarece sansele ca unul dintre antrenori sa nu aiba un concurent care sa reprezinte echipa in Finala au fost extrem de ridicate.

Publicul a decis! Ei sunt finalistii sezonul 6 Vocea Romaniei, concurentii care ne vor incata VINEREA viitoare cu un spectacol memorabil. De la 20:30, LIVE, numai la PROTV!

Dupa un prim duel incrucisat intre Ionut Trif (Echipa Moga) si Alexandru Musat (Echipa Smiley), publicul si-a votat favoritul. Alexandru Musat, concurentul din Echipa Smiley este primul FINALIST al serii.


Cel de-al doilea duel din Semifinala Vocea Romaniei s-a dat intre Ioana Ignat si Andreea Ioncea. Ioana Ignat din Echipa Moga a interpretat piesa "Io Vivro", in timp ce Andreea Ioncea, concurenta din Echipa Loredana, a mizat pe single-ul "I'd Rather Go Blind".

Dupa un duel care a demonstrat inca o data ca "doar vocea conteaza", publicul a decis cine este cel de-al doilea FINALISTIoana Ignat este concurenta din Echipa Moga care isi urmeaza visul in competitia vocilor. 



Duelul cu numarul trei s-a dat intre Stefan Roscovan (Echipa Loredana) si Robert Botezan (Echipa Tudor). Pentru aceasta etapa a concursului, Loredana a decis ca Stefan sa interpreteze o piesa semnata 21 pilots - "Tear In My Heart", iar prestatia lui s-a ridicat la nivelul asteptarilor. La randul sau, Robert a impresionat cu piesa "Come Together", interpretata in varianta originala de The Beatles. 

Publicul si-a votat concurentul preferat, iar Robert Botezan este cel de-al treilea FINALIST.



Dupa aceasta alegere facuta de public,Loredana ajunge in FINALA de vineri, 16 decembrie, fara niciun concurent. 


Cel de-al patrulea duel din Semifinala Vocea Romaniei 2016 s-a dat intre Teodora Buciu (Echipa Tudor) si Ramona Nerra (Echipa Smiley). Prima a cantat celebra piesa "Creep", in timp ce Ramona Nerra a pus in scena un moment remarcabil pe acordurile melodiei "One More Try", cantata de George Michael.

Fara urma de indoiala, prestatiile celor doua concurente s-au ridicat la nivelul unei Semifinale Vocea Romaniei. Publicul a urmarit cu emotie prestatiile muzicale puse in scena, iar Teodora Buciu si Ramona Nerra au dovedit inca o data ca vocea este principalul lor atu.

Conform voturilor acordate de telespectatori, cel de-al patrulea FINALIST este Teodora Buciu.


Loredana nu mai are niciun concurent in Marea Finala Vocea Romaniei 2016.

Tudor Chirila este antrenorul care va avea in Finala din acest an doi concurenti: Robert Botezan si Teodora Buciu.

Marius Moga mizeaza in Finala pe talentul lui Ioana Ignat.

Smiley merge in Finala alaturi de Alexandru Musat. 

MAREA FINALA Vocea Romaniei este VINERI, 16 decembrie 2016, numai la ProTV! Ne vedem LIVE incepand cu ora 20:30!


Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni