Seara pieselor romanesti la Vocea Romaniei! Mohombi, invitat special

16 Decembrie 2011, 19:29


	Seara pieselor romanesti la Vocea Romaniei! Mohombi, invitat special

Vineri,16 decembrie, de la ora 20:30, ProTV difuzeaza semifinala super show-ului “Vocea Romaniei”. Cei 8 elevi ai lui Smiley, Marius Moga, Horia Brenciu si Loredana sunt gata sa dea tot ce au mai bun pentru a ocupa un loc in marea finala!

Regulamentul si desfasurarea concursului difera in aceasta etapa. Vineri va fi seara cantecelor romanesti. Fiecare concurent va canta o melodie romaneasca, dar  si una din repertoriul international, asa ca vor avea la dispozitie doua cantece pentru a convinge telespectatorii ca merita sa mearga mai departe spre marele titlu.

Finalistul din fiecare echipa este ales atat de public, cat si de antrenor. In urma voturilor, cei doi concurenti din fiecare echipa vor avea un numar de procente.

Antrenorii, la randul lor, vor oferi si ei un numar de procente celor doi concurenti, asta inainte de a afla ce anume a votat publicul. Media dintre cele doua procente, va fi decisiva pentru fiecare concurent! 

VEZILacrimile lui Brenciu ar topi orice ghetar! Omagiul adus Malinei Olinescu, cel mai emotionant moment de la VOCEA ROMANIEI

Facebook.com/VoceaRomaniei

Vezi AICI INTEGRAL toate editiile Vocea Romaniei de pana acum!

Invitatul serii de vineri va fi Mohombi, artistul care a dat topurile peste cap cu piese ca “Coconut Tree” sau "Bumpy Ride", venit special in Romania pentru a concerta la show-ul de la ProTV.


 

FULLSCREEN
Seara pieselor romanesti la marea semifinala de la VOCEA ROMANIEI
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO