• Emisiuni
  • Vocea României
  • Schimbare incredibila de look. Ce au facut o vopsea de par si un machiaj profesionist din Fely Donose de la "Vocea Romaniei"

Schimbare incredibila de look. Ce au facut o vopsea de par si un machiaj profesionist din Fely Donose de la "Vocea Romaniei"

Schimbare incredibila de look. Ce au facut o vopsea de par si un machiaj profesionist din Fely Donose de la "Vocea Romaniei"

Una dintre cele mai bune cantarete care au ajuns la "Vocea Romaniei" a fost Fely Donose. Show-ul pare ca a schimbat-o pe tanara, inclusiv in ceea ce priveste look-ul.

A facut parte din echipa lui Marius Moga, a cantat excelent piesele lui Adele sau ale Rihannei si, chiar daca nu a castigat concursul, a fost una dintre vocile care au reusit sa ramana memorabile. 

La luni bune dupa concurs, Fely Donose locuieste acum in Timisoara, canta la evenimente, si-a lansat recent o piesa de care e foarte mandra, un cover dupa piesa "Super-femei" a celor de la Body&Soul.

Ca sa fie la moda, Fely isi aranjeaza frecvent unghiile, ba chiar a avut vreme si sa pozeze profesionist, coafata si vopsita altfel fata de cum si-a obisnuit prietenii de pe retelele de socializare. Iar machiajul in culori vii a subliniat schimbarea uluitoare.



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni