Sa inceapa Vocea Romaniei!

Sa inceapa Vocea Romaniei!

In prima editie, antrenorii sunt socati de timbrul vocal si de prezenta unui concurent si fac declaratii inedite!

Vietile concurentilor sunt pe cale sa se schimbe in sezonul sapte Vocea Romaniei! Antrenorii au o responsabilitate uriasa, insa sunt pregatiti sa descopere voci speciale si sa creeze momente de neuitat atat pentru concurenti, cat si pentru telespectatori. Vinerea aceasta, de la 20:30, Tudor, Smiley, Lori si Despot incep fascinanta calatorie pentru marele trofeu si sunt gata de un spectacol formidabil. 

In prima editie, vom avea parte de strategii interesante, decizii neasteptate, multa energie, emotie si dragoste pentru muzica. Antrenorii vor dansa si vor canta de bucurie, ii vom vedea in situatii inedite, avand de fiecare data comentarii spumoase. 

”Bai, gagica asta era atat de Chirila, nu inteleg!”, va spune Tudor despre o concurenta in care avea mare incredere ca-l va alege.

O concurenta din viitor, cu nume din viitor, asa cum spun antrenorii, va urca vineri pe scena Vocea Romaniei. ”Indiferent de antrenorul pe care-l vei alege, eu ma ofer sa te conduc in culise. Macar atat sa fac si eu.”, ii va spune Smiley participantei, impresionat de aparitia acesteia pe scena.

”Eu sunt nou in emisiune, nu am palmaresul altora, insa iti promit ca daca vii la mine in echipa, nu te voi uita niciodata, pentru ca tu vei fi intotdeauna pentru mine prima.”, ii va declara Despot extrem de serios unei concurente.

Antrenorii vor fi socati de timbrul vocal al unui concurent, iar Lori il va intreba pe Despot: ”Ce a fost in capul tau? Iarta-ma!”. 

Saptamana aceasta, vineri si duminica, de la 20:30, #doarvoceaconteaza, numai la PRO TV!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni