• Emisiuni
  • Vocea României
  • S-a incheiat cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei! Romanii au trait emotia alaturi de 4 concurenti

S-a incheiat cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei! Romanii au trait emotia alaturi de 4 concurenti

S-a incheiat cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei! Romanii au trait emotia alaturi de 4 concurenti

Vineri s-a incheiat cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei, un sezon in care scena pe care doar vocea conteaza a gazduit voci extraordinare, momente spectaculoase, emosii si concurenti hotarati sa impresioneze atat publicul, cat si pe cei patru antrenori. Tudor, Loredana, Smiley si Moga au ales cele mai bune voci ale acestui sezon si le-au adus pana in show-urile live, iar romanii si-au votat favoritii, pe care i-au trimis in finala. Dupa etape extrem de solicitante, pline de pasiune, dramatism si energie, patru concurenti au ajuns in lupta suprema pentru marele trofeu Vocea Romaniei si pentru premiul in valoare de 100.000 de euro. 

Teodora Buciu a obtinut vineri cele mai multe voturi din partea publicului si a iesit invingatoare, iar Tudor a reusit, pentru al treilea an consecutiv, sa aduca trofeul in echipa sa. Locul doi in mare finala Vocea Romaniei a fost ocupat de Alex Musat, din echipa Smiley, care a dovedit in fiecare etapa a competitiei ca este un adevarat artist. In urma voturilor romanilor, Robert Botezan, din echipa Tudor, a iesit pe locul al treilea, iar Ioana Ignat, din echipa Moga, a ocupat locul al patrulea in sezonul sase al celei mai tari competitii a vocilor. Spectacolul din marea finala a fost atent ghidat de Pavel Bartos, care a adus distractia in casele telespectatorilor, iar V-Reporterul Lili Sandu a fost in permanenta alaturi de concurenti si de sustinatorii acestora in camera magenta si a transmis informatii la cald. 

Telespectatorii au avut parte si de surprize in marea finala. Concurenti din sezoanele trecute Vocea Romaniei, Aliona Munteanu, Alex Florea, Antonio Fabrizzi, Cristina Stroe, Sergiu Ferat, Ivana Farc si Maria Hojda au deschis seara si i-au colindat pe romani cum au stiut mai bine. Loredana, Banda Agurida, Skizzo Skillz si Damian & Brothers au adus pe scena vocilor un moment electrizant si au cantat fabulos piesele Of, inima si Mama mea e florareasa, iar castigatoarea sezonului cinci Vocea Romaniei, Cristina Balan, a cantat in premiera noua ei melodie, Sertar cu amintiri.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, 1.3 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:53, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor aproape 2 milioane de romani. 

Finala Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 9.1 puncte de rating si 25.6% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.1 puncte de rating si 17.2% share. 

Emoțtii, patru finalisti si marele trofeu Vocea Romaniei!

Finalistii celui de-al saselea sezon Vocea Romaniei au adus vineri pe scena vocilor 12 momente senzationale si au reusit, inca o data, sa cucereasca publicul si sa ajunga la sufletele celor de acasa. Seara marii finale a fost un adevarat spectacol de lumina, culoare, scenografii spectaculoase, vibratie, efervescenta si voci de neuitat. Concurentii au cantat cate trei melodii: una singuri, una cu antrenorul lor si inca una impreuna cu un invitat surpriza.

Ioana Ignat a cantat impreuna cu antrenorul ei, Marius Moga, melodia With a little help from my friends. A fost un moment complex, plin de energie si putere, iar cei doi s-au dezlantuit pe scena. Ioana a continuat lupta in finala cu o melodie induiosatoare, pe care a cantat-o singura, My heart will go on. Chiar daca a avut probleme cu vocea, concurenta a reusit sa duca piesa pana la capat foarte bine. Ioana Ignat a incheiat in forta competitia, cu un moment emotionant creat impreuna cu Grigore Lese, alaturi de care a cantat melodia Mama, inima mi-i arsa. Ea s-a clasat pe locul patru in preferintele publicului.

Prima piesa pe care Robert Botezan a cantat-o vineri a fost impreuna cu Ligia Hojda. Cei doi au interpretat melodia Hallelujah si au reusit sa creeze un moment emotionant. Urmatorul moment de pe scena Vocea Romniei a fost pregatit de Robert si Tudor Chirila, care le-au adus tuturor aminte de vara cand au cantat piesa Vara asta si au creat un moment plin de culoare, caldura si energie. Singur, Robert a interpretat o melodie sensibila, I will always love you, pe care a transformat-o complet si a dus-o intr-o zona muzicala inedita. In urma voturilor publicului, Robert a obtinut locul trei in competitie.

Alex Musat a cantat prima piesa impreuna cu invitata sa speciala, fosta concurenta Vocea Romaniei, Feli. Cei doi au interpretat piesa Human si au adus pe scena un moment incendiar, aplaudat indelung. Alex a cucerit publicul cu fenomenala melodie Still got the blues, iar antrenorii au fost vrajiti de vocea lui fara cusur. Ultima piea din finala a lui Alex Musat a fost impreuna cu antrenorul sau, Smiley. Ei au reinterpretat piesa Hoochie Coochie Man si au creat un moment original, umpland scena de culoare si energie. Romanii au votat, iar la final Alex a obtinut locul doi in sezonul sase Vocea Romaniei.

Castigatoarea marelui trofeu Vocea Romaniei, Teodora Buciu, a deschis seara marii finale cu un moment de impact. Concurenta a interpretat o piesa extrem de grea, Cry baby, si a smuls ropote de aplauze. A fost o demonstratie de forta din partea Teodorei, care, cu aceasta ocazie, si-a aratat si latura hippie. Spectacolul a continuat cu duetul dintre Teodora si antrenorul ei, Tudor. Impreuna, au adus pe scena, plini de emotie, melodia Zmeul, iar vocile lor s-au completat perfect. Tiberiu Albu a revenit pe scena de la Vocea Romaniei pentru un duet incredibil cu Teodora si, impreuna, au cantat superb piesa Who wants to live forever.

Sezonul sase Vocea Romaniei le-a adus telespectatorilor foarte multa bucurie, emotie, distractie, replici memorabile, lupta apriga pentru marele trofeu si concurenti cu voci extraordinare, care au creat momente complexe, de neuitat.

Cei care doresc sa-si demonstreze calitatile vocale si sa impresioneze antrenorii se pot inscrie pentru cel de-al saptelea sezon Vocea Romaniei pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul preselectiilor care vor avea loc in mai multe orase din Romania.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni