S-a aflat secretul! Acesta este adevaratul motiv pentru care Horia Brenciu este atat de energic

18 Septembrie 2013, 13:02


	S-a aflat secretul! Acesta este adevaratul motiv pentru care Horia Brenciu este atat de energic

A rupt in repetate butonul scaunului sau de antrenor. Sta mai mult de jumatate din emisiune in picioare. Danseaza, gesticuleaza. Pare o sursa inepuizabila de energie.

Ei bine, motivul este unul foarte simplu: in timpul pauzelor de la filmari, Horia Brenciu primeste constant bomboane de ciocolata de la Pavel Bartos. Si pentru energie, dar si pentru a indulci discutiile dintre el si ceilalti antrenori.

"Vocea Romaniei" revine din 28 septembrie la ProTV, in fiecare sambata, de la ora 20:30.

Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu pornesc din nou in cautarea celei mai bune voci din tara. Cei patru antrenori pornesc cu asteptari mari si strategii bine puse la punct.

"In sezonul al treilea vreau sa vad personalitate si mult curaj in abordarea pieselor. De asemenea, as vrea sa vad mai multa dorinta de a castiga, pentru ca, de multe ori, ne trezim in fata unor concurenti care nu au aceasta miza. Ei vor doar sa participe, nu sa si castige. Este foarte important sa iti si doresti victoria. in rest, mi-ar placea sa vad creativitate si cat mai multa bucurie pe scena de la 'Vocea Romaniei'", a declarat Loredana.

"La 'Vocea Romaniei' cunosti o multime de oameni noi, iar aceasta imi ofera posiblitatea de a descoperi artisti pe care ii pot produce mai departe daca imi plac. Eu tot timpul imi doresc sa aud inovatii muzicale, sa vad oameni de toate varstele si de toate rasele pe scena. Ce sa mai, vreau sa vad tot ce se poate!", a marturisit si Smiley.
Vezi cele mai bune momente

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO