• Emisiuni
  • Vocea României
  • Românii s-au bucurat aseară de o nouă ediție Vocea României plină de emoție și voci spectaculoase

Românii s-au bucurat aseară de o nouă ediție Vocea României plină de emoție și voci spectaculoase

Românii s-au bucurat aseară de o nouă ediție Vocea României plină de emoție și voci spectaculoase

A fost încă o seară plină de muzică bună, energie, tensiune și emoție la Vocea României. În a treia rundă de audiții pe nevăzute, antrenorii au demonstrat că ar face orice pentru concurenții pe care și-i doresc în echipele lor și au avut argumente solide pentru fiecare dintre ei. Primul duo venit pe scena Vocea României l-a ales pe Horia Brenciu ca antrenor, iar Tudor Chirilă a reușit să câștige două dintre cele trei dueluri duse cu ceilalți antrenori pentru vocile care au întors toate scaunele.

Vocea României a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.5 puncte de rating și 30.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 4.3 puncte de rating și 13.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:57, peste 2.3 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Zece concurenți au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor



De-a lungul serii, antrenorii au pariat pe zece noi concurenți. Irina și Tudor merg mai departe cu câte două noi concurente: Cristina Dima și Maria Crăciun, respectiv Andreea Ciotoi și Maria Farcaș, Smiley a câștigat lupta pentru Gabriel Bîscoveanu, Daniela Răduică și Renee Santana, iar Horia îi are de acum în echipă pe Adriana Simionescu, Chris Tapor, Viana și Cristiana Deliu.

Spectacolul vocilor continuă și vinerea viitoare, de la 20:30, când noi concurenți așteaptă să urce pe scenă și să întoarcă scaunele antrenorilor!

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni