Românii s-au bucurat aseară de încă o ediție Vocea României plină de dinamism și emoție!

15 Septembrie 2018, 10:27

Românii s-au bucurat aseară de încă o ediție Vocea României plină de dinamism și emoție!
Autor: Cristina Stratulat

A fost încă o seară plină de muzică bună, energie, tensiune și emoție la Vocea României. În a treia rundă de audiții pe nevăzute, antrenorii au demonstrat că ar face orice pentru concurenții pe care și-i doresc în echipele lor, au avut argumente solide pentru fiecare dintre ei, iar Smiley a apelat la butonul de block pentru a fi sigur că una dintre vocile lui preferate nu va merge la Tudor. Vineri seară, scena a vibrat pe ritmurile pieselor cântate într-un show grandios.

Cea de-a treia ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.5 puncte de rating și 28.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 13.4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:40, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Cele patru echipe arată din ce în ce mai bine

Tudor, Irina, Andra și Smiley au cunoscut aseară noi concurenți care i-au fermecat cu vocile lor, cu modul în care au interpretat piese dificile, dar și cu atitudinea lor și carisma. Lupta a fost aprigă, iar antrenorii au apelat la toate armele pentru a convinge cele mai bune voci din cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute să meargă mai departe în competiție alături de ei. Tot vineri, Smiley a folosit butonul de block pentru o concurentă ale căreia calități vocale au ridicat publicul în picioare. Astfel, a decis să-l blocheze pe Tudor, iar acesta nu a putut continua lupta, chiar dacă și-a întors scaunul pentru ea.

La finalul celei de-a treia runde de audiții pe nevăzute a fost egalitate pe toate planurile. Fiecare antrenor și-a atras în echipă câte doi concurenți. Dacă Smiley i-a primit bucuros pe Vitalie Maciunschi și pe Andrei Voicu, Andra și-a mărit echipa cu două fete: Claudia Negruț și Diana Strat. După seara de vineri, Irina se laudă și ea cu Dora Gaitanovici și Alina Statie, iar Tudor i-a descoperit pe Origen Todoran și Alma Boiangiu. 

Aici poti urmari toate prestatiile concurentilor de aseara: Vocea Romaniei

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul continuă la Vocea României, iar tensiunea crește simțitor!

Vocea României – Doar vocea contează!

FULLSCREEN
Românii s-au bucurat aseară de încă o ediție Vocea României plină de dinamism și emoție!
  • /

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO