• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Cei 7 concurenti care au convins antrenorii sa intoarca scaunele in prima editie a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior 

Cei 7 concurenti care au convins antrenorii sa intoarca scaunele in prima editie a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior 

Cei 7 concurenti care au convins antrenorii sa intoarca scaunele in prima editie a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior 

A inceput Vocea Romaniei Junior! Prima editie a sezonului 2 Vocea Romaniei Junior le-a adus romanilor foarte multa bucurie, entuziasm, zambete, emotii si copii extrem de frumosi, cu voci senzationale, care au facut scena sa vibreze si i-au determinat pe antrenorii Andra, Moga si INNA sa apese butoanele si sa-si intoarca scaunele pentru ei. Mihai Bobonete si Robert Tudor au luat in fiecare moment pulsul concurentilor si au fost alaturi de ei cu umor, cadouri si magii.



Arthur Horeanu
a deschis competitia la Vocea Romaniei Junior ca un rocker adevarat, . Concurentul a cantat plin de nerv melodia "Tainted Love", a demonstrat ca are o voce puternica, a avut atitudine pe scena si i-a impresionat pe Andra, Moga si INNA, care nu au ezitat sa-si intoarca scaunele pentru el. Cei trei s-au luptat minute in sir pentru vocea lui Arthur, iar Moga a zis:"Sa stii ca ma bucur ca ai venit la Vocea Romaniei Junior si pe oricine alegi, sa stii ca esti un castig." Dupa multe incercari de a-l convinge, Arthur a ales sa mearga mai departe cu Moga.



Ingrid Boengiu a urcat pe scena increzatoare in calitatile ei vocale. Concurenta a interpretat piesa "Mad about you", iar Andra a fost usor de convins si s-a intors prima. Marius Moga a fost putin mai greu de convins, insa la finalul melodiei s-a intors fiind impresionat de vocea ei formidabila. Dupa un scurt duet, Ingrid a ales sa mearga mai departe cu Andra. 



Isi spune povestea trista prin muzica, iar emotia din voce ajunge in inimile tuturor. Larisa Shahzada a cantat in prima editie, sezonul 2 Vocea Romaniei Junior, melodia "Unconditionally", iar vocea ei incredibila si sensibila a ajuns direct in sufletul celor 3 antrenori. Dupa multe dezbateri, Larisa a ales sa mearga in echipa lui Marius Moga. "Simt ca e ceva din tine care vrea sa iasa afara prin muzica.", a zis compozitorul. 



O prezenta boema pe scena Vocea Romaniei Junior, Daria Selaje. Micuta de 7 ani a interpretat piesa "Somewhere over the Rainbow" si a fermecat-o pe INNA, care i-a dat cateva emotii Dariei si a apasat butonul in ultimele secunde ale melodiei, insa in momentul in care a vazut-o a fost cucerita de frumusetea ei angelica si inocenta din voce. 



Micutul de 9 ani, Andy Nicholas Neagu a facut show pe scena cu o atitudine rock! Concurentul a cantat melodia "Come with me now" si i-a fascinat pe antrenori cu vocea lui speciala. INNA a intors din nou scaunul pentru a-l cunoaste si a fost fermecata de carisma si atitudinea sa demna de un rockstar. 

Stefania Alexa, i-a surprins pe antrenori cu interpretarea piesei "Oops..I Did it Again". Vocea ei puternica a rasunat in intreaga sala, iar Moga s-a intors primul. La sfarsitul melodiei Andra nu a mai ezitat si s-a intors si ea, fiind cucerita de timbrul vocal special al Stefaniei. Cei doi s-au luptat pentru ea, insa inima ei s-a dus catre Andra:"Ai ureche muzicala foarte buna, canti foarte bine, esti perfecta pentru echipa mea." 



Ultimul concurent al serii, Andrei Serban are 12 ani si iubeste muzica. Vinerea aceasta a urcat pe scena increzator si i-a incantat pe antrenori cu interpretarea in limba engleza a piesei "Great balls of fire" si cu talentul sau de a canta la pian. Vocea lui a impresionat-o pe INNA, care nu a ezitat sa-si intoarca scaunul pentru el. Cantareata a spus:"Eu de mult mi-am dorit sa cunosc un compozitor la fel de talentat ca si Marius." 

Vezi momentele concurentilor care au trecut mai departe aici. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni