Romanii au dat suspansul mai tare vineri seara la Vocea Romaniei!

Romanii au dat suspansul mai tare vineri seara la Vocea Romaniei!

Vineri seara au intrat in ringul de la Vocea Romaniei sapte cupluri determinate, care au facut tot posibilul sa impresioneze antrenorii cu momentele pregatite pentru etapa Confruntarilor. Au fost duete de exceptie, insa Tudor, Smiley, Lori si Despot au fost nevoiti sa ia decizii extrem de grele si sa renunte la voci foarte bune. A fost un show fabulos, plin de energie si vibratie, insa si emotiile au fost mari atat in platou, cat si in steal room, deoarece au existat si in aceasta editie concurenti care au fost inlocuiti.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:49, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor aproape 2.1 milioane de romani. 

A doua runda a Confruntarilor de la Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 8.6 puncte de rating si 25.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 7.0 puncte de rating si 20.7% share.

Duete extraordinare pe scena Vocea Romaniei 

Aseara, telespectatorii au avut parte de un spectacol fascinant in cea de-a doua runda de Confruntari de la Vocea Romaniei. A fost o editie din care nu au lipsit emotiile, suspansul, distractia si situatiile neasteptate. Antrenorii s-au bucurat de show, au dansat si au aplaudat fiecare reprezentatie, fiind cuceriti de evolutia concurentilor in competitie, iar acestia au trait intens fiecare moment si au facut totul pentru a merge mai departe. Si vinerea aceasta noi concurenti au fost salvati, iar in acest moment, in steal room asteapta deciziile viitoare ale antrenorilor urmatorii: Cristian Prajescu - echipa Tudor, Razvan Marcuci - echipa Smiley, Tudor Biletchi - echipa Lori si Robert Pita - echipa Despot.

Tudor i-a trimis vineri in ring pe Razvan Encuna si Stelian Ailincai. Cei doi baieti au interpretat melodia Who's Gonna Ride Your Wild Horses, vocile lor s-au armonizat foarte frumos si au realizat un duet apreciat de antrenori. La final, dupa cateva momente de gandire, alegerea antrenorului a fost Razvan.

Echipa Smiley
a fost reprezentata in cea de-a doua runda de Confruntari de cuplurile formate din Ana Munteanu - Tudor Biletchi si Iuliana Popa – Octavian Casian. Ana si Tudor au cantat melodia Runnin’ si i-au lasat pe antrenori fara cuvinte, reusind sa creeze un moment plin de putere si sensibilitate pe scena. Iuliana si Octavian au interpretat intr-o maniera proprie piesa Have you ever seen the rain si i-au uimit pe toti cu un moment inedit pe scena Vocea Romaniei. In cele din urma, Smiley a decis sa mearga mai departe cu Ana si Octavian.

Si echipa Lori a avut ieri seara in lupta doua cupluri care au impresionat: Robert Pita – Rufus Martin si Amalia Uruc – Neonela Duplei. Robert si Rufus au cantat magistral piesa When love comes to town si au realizat unul dintre cele mai bune duete de la Vocea Romaniei, iar publicul si antrenorii s-au ridicat de pe scaune si i-au rasplatit cu aplauze. Amalia si Neonela au interpretat melodiile Rumor has it si Someone like you. Cele doua fete au abordat diferit momentul prezentat pe scena, una fiind plina de energie si cealalta opusul acesteia. Cu toate ca sunt firi extrem de diferite, vocile lor au sunat bine si au incantat. A fost o alegerea grea, insa Lori a decis sa continue competitia cu Rufus si Amalia.

Doua cupluri din echipa Despot au facut aseara spectacol: Andrada Cretu – Cristian Goaie si Valentin Poienariu – Horatiu Haiduc. Andrada si Cristian au cantat melodia Locked out of Heaven si l-au facut pe antrenorul lor mandru de ei. A fost un moment plin de energie si forta, cei doi reusind sa creeze un moment extraordinar. Valentin si Horatiu au interpretat piesa Hold back the river, vocile lor completandu-se perfect intr-un duet de exceptie. Smiley si Tudor le-au dat sfaturi utile baietilor, iar antrenorul lor a recunoscut ca emotiile l-au cuprins pe parcursul intregului moment. Cele doua reprezentatii au cucerit publicul, insa la final Despot a decis sa continue competitia impreuna cu Andrada si Valentin.

Vinerea viitoare, de la 20:30, Confruntarile continua la Vocea Romaniei! Noi cupluri asteapta sa intre in ring si sa impresioneze antrenorii cu momentele pregatite, iar suspansul creste pentru cei din steal room.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni