• Emisiuni
  • Vocea României
  • Robert Patai a pierdut sansa de a merge departe, dar a castigat inima Cristinei Vasiu! Vineri, de la 20:15, o noua editie Vocea Romaniei!

Robert Patai a pierdut sansa de a merge departe, dar a castigat inima Cristinei Vasiu! Vineri, de la 20:15, o noua editie Vocea Romaniei!

Robert Patai a pierdut sansa de a merge departe, dar a castigat inima Cristinei Vasiu!<span style="color:#f00;"> Vineri, de la 20:15, o noua editie Vocea Romaniei!</span>

Emotii mari aseara la “Vocea Romaniei” cind echipele antrenate de Smiley si Marius Moga si-au subtiat rindurile, fiecare echipa numarind la finalul serii un concurent mai putin. Acum, fiecare antrenor are in echipa sa 3 concurenti ale caror voci impresionante vor fi tot mai greu de departajat.

Pro Tv a fost lider de audienta pe toate targeturile, iar retelele de socializare  au fost din nou luate cu asalt de fanii show-ului de la ProTV. Pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/vocearomaniei a crescut cu aproape 7000 de fani si a fost invadata de sute de mesaje pe tot parcursul emisiunii, pagina situindu-se pe locul al II-lea in top cresteri la nivelul tuturor paginilor de Facebook. Telespectatorii au dezbatut si si-au spus parerea cu privire la prestatia concurentilor si la deciziile antrenorilor. Twitter-ul a fost luat si el cu asalt de sutele de postari care au curs pe tot parcursul show-ului si aproape 8000 de telespectatori au vizionat emisiunea in direct pe site-ul voyo.ro.

La finalul serii de marti, Smiley merge mai departe cu Stefan Stan, clasat pentru a doua oara consecutiv in topul preferintelor publicului, obtinind cel mai mare numar de voturi din partea telespectatorilor, urmat de Catalin Dobre, trimis in etapa urmatoare chiar de antrenorul sau si salvat astfel de la cintecul decisiv care s-a dat intre doi buni prieteni, Marcel Lovin si Anthony Icuagu. Cei doi au reusit doua momente de exceptie la “Vocea Romaniei”, facind decizia antrenorului si mai greu de luat.

Au generat aprecieri din partea celor 4 antrenori care si-au aratat bucuria de a fi martorii unor adevarate momente de magie pe scena de la “Vocea Romaniei”. “E bine ca sintem in situatia asta, la noi, in Romania, ca avem de ales intre niste oameni atit de talentati” au fost de parere Smiley, Loredana, Horia Brenciu si Marius Moga. In cele din urma, antrenorul Smiley a decis sa mearga mai departe cu Anthony Icuagu, nigerianul cu suflet de roman pentru care Romania e adevarata lui casa, prieten bun cu contracandidatul sau, Marcel Lovin. Intr-un gest autentic de fair-play, Marcel Lovin a declarat la iesirea din concurs ca este fericit ca prietenul lui Anthony Icuagu va merge mai departe, asta insemnind ca o parte din sufletul lui va ramine totusi in concurs.

Pavel Bartos a venit pregatit cu o cutie mare de servetele, dar de aceasta data Horia Brenciu si-a stapinit lacrimile chiar daca a avut de ales intre doua momente extrem de emotionante la cintecul decisiv. Cea care s-a clasat pe primul loc in topul preferintelor publicului, fiind trimisa de acesta direct in etapa urmatoare a fost tinara de numai 16 ani, Iuliana Puschila. Concurentul salvat de antrenor de la Cintecul decisiv a fost Daniel Max Dragomir si care merge mai departe alaturi de Iuliana.

Un moment cu totul si cu totul special a fost oferit aseara de Robert Patai, concurentul care traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Cristina Vasiu, si ea, fosta concurenta  la “Vocea Romaniei” si pe care a cunoscut-o chiar aici, la emisiune. Robert Patai a pierdut duelul muzical cu Irina Tanase, ea fiind alegerea lui Horia Brenciu pentru etapa urmatoare. Chiar daca Robert Patai a pierdut sansa de a merge mai departe, el a cistigat iubirea frumoasei blonde Cristina Vasiu. La rindul ei, Irina Tanase, cea de-a treia concurenta din echipa lui Brenciu care merge mai departe a impresionat publicul cu vocea ei puternica si sensibila in acelasi timp, antrenorul fiind si el laudat pentru melodia romaneasca aleasa.

Seara a fost una magica si pentru Oana Radu, concurenta aflata in sala pentru a-si sustine colegii si prietenii, care a fost felicitata in direct, chiar la miezul noptii pentru implinirea frumoasei virste de 18 ani. Se poate spune ca Oana Radu si-a serbat majoratul la “Vocea Romaniei”, lucru pe care probabil nu-l va uita niciodata.

Seara s-a deschis cu un moment sustinut de Loredana si Marius Moga, dedicatie speciala pentru colegii lor, Smiley si Horia Brenciu, care au avut decizii greu de luat, iar Valentin Dinu, ocupantul locului al treilea al show-ului “Romanii au talent”, a cintat doua melodii  superbe in aplauzele publicului.

Urmatoarea editie a emisiunii “Vocea Romaniei” va avea loc, vineri, 9 decembrie, la ProTv, de la ora 20.15, cind va veni rindul Loredanei si al lui Marius Moga sa renunte la inca unul dintre concurentii din echipele lor.
   

Facebook.com/VoceaRomaniei

Vezi aici INTEGRAL emisiunea Vocea Romaniei din 6 decembrie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni