• PRO TV
  • Recunosti vedeta din poza? Acum e unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania: FOTO

Recunosti vedeta din poza? Acum e unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania: FOTO

Recunosti vedeta din poza? Acum e unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania: FOTO

Smiley este unul dintre cei mai de succes artisti din Romania, insa putini fani l-ar recunoaste in pozele din copilarie. O fotografie realizata pe 8 martie 1987 i-ar pune in incurcatura chiar si pe cei mai infocati dintre ei.

Artistul isi dorea inca de mic sa devina vedeta, iar visul sau a devenit realitate. In prezent, cantaretul se numara printre cei mai apreciati artisti din industria muzicala autohtona. 

Cu sase albume de succes alaturi de trupa Simplu si alte doua ca artist solo, productii de film si televiziune, numeroase hit-uri lansate in calitate de compozitor si producator, Smiley este fara urma de indoiala un cantaret complet. 

S-au apropiat periculos de mult si au incins scena de la Vocea Romaniei. Gestul care i-a lasat pe toti muti de uimire: ce a facut el, in mijlocul piesei. VIDEO

Majoritatea fanilor cantaretului se intreaba probabil cum arata idolul lor in copilarie. Vezi in galeria foto poze cu Smiley din perioada in care doar cocheta cu muzica. Artistul canta inca de la o varsta foarte frageda la chitara si stia de mic sa pozeze.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni