Ramona Nerra, despre participarea la "Vocea Romaniei" si noile proiecte din viata ei

Ramona Nerra, despre participarea la "Vocea Romaniei" si noile proiecte din viata ei

Ramona Nerra, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei" sezonul 7, ne-a vorbit despre ce a insemnat pentru ea experienta competitiei si care sunt noile ei proiecte.

Ce a reprezentat pentru tine participarea la Vocea Romaniei si cu ce ai ramas din aceasta experienta?

Vocea Romaniei mi-a adus prieteni noi, care mi-au redat sentimentul de „acasa“, pe care partial il pierdusem. Locuiesc de 17 ani in Germania si din cauza distantei, si nu numai, e greu sa mai ai legaturi stranse de prietenie. Vocea Romaniei mi-a redat cumva asta. Si sunt foarte recunoscatoare pentru acaesta experienta. De altfel, echipa din spatele camerei m-a primit cu foarte multa caldura. Mi-a facut placere sa ii cunosc. Chiar si colegii de echipa au avut un amestec de caractere foarte interesant si m-au inspirat sa ma redescopar.
 

Care au fost proiectele tale dupa participarea la Vocea Romaniei?

Dupa Vocea Romaniei am lansat melodia „Save me“, pe care am scris-o impreuna cu Terri Bjerre si Toddy Reed pentru Eurovision. Mi se parea o melodie potrivita acestui gen de competitie, avand o anume forta pe refren. Din pacate, melodia nu a devenit atat de cunoscuta, totusi sunt multumita ca am pus in scena doua show-uri diferite atat pentru semifinala, cat si pentru finala din Romania. Dupa Eurovision, am reluat legatura cu Dr. Mako, cu care am inceput sa lucrez la cateva melodii. In scurt timp a aparut „Sorry (for you)“, pe care de curand am lansat-o si de care sunt foarte mandra. Impreuna cu Dr. Mako compun in continuare si lucram la viitoare melodii pe care dorim sa le lansam. 

Cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodata in viata si de la cine.

De cate ori ma aflu intr-o situatie dificila sau care pare aproape  fara iesire, imi aduc aminte de un citat spus de un prieten apropiat: gandeste-te cat de mult inseamna acest moment pentru tine in 5 ani de acum incolo. Dintr-o data, toata perspectiva si gravitatea lucrurilor iau o alta intorsatura si totul mi se pare usor si chiar haios ca m-am simtit asa de impovarata de un lucru fara mare insemnatate in viata mea. 
 

Povesteste-ne o intamplare amuzanta traita pe scena

O poveste foarte haioasa care s-a petrecut de curand in backstage. Cantasem la premiile anuale din Düsseldorf, unde se premiau meritele celor mai de seama din oras. Si, la un moment dat, vine la mine un domn, care de altfel mi se parea cunoscut. Dumnealui imi tot facea complimente cum ca am o voce extraordinara si ca m-a ascultat in nenumarate randuri si ca de fiecare data este extrem de impresionat. Eu, dupa o scurta perioada de timp, incepusem sa ma simt jenata de atatea complimente si m-a gandisem sa schimb directia de discutie, indreptand-o catre el. Atunci am zis: multumesc frumos! Si dumneavoastra cu ce va ocupati ? La care dumnealui, care tocmai sorbea dintr-un pahar cu sampanie, aproape ca se ineaca, incepe sa zambeasca si spune usor impiedicat: sunt primarul Düsseldorfului. :) 

In secunda urmatoare amandoi am izbucnit intr-un ras in hohote. Si asta a devenit tema serii, el povestind copios mai departe intamplarea. Ce-i drept, nici eu nu o voi uita prea curand. :))

Ce te leaga de Romania? Ce inseamna pentru tine „acasa”?
 
Acasa este obisnuinta. Pentru mine Romania este locul unde am mers la scoala, unde mi-am dezvoltat caracterul si imaginatia. Limba careia ii inteleg orice expresie si orice dialect. Este o mancare care imi place, o leguma care are gustul ala „ca la mama ei“, o gluma pe care o stiu din copilarie, o vacanta la Costinesti, o expresie pe care si acum mi-o aduc cu drag aminte si o tot spuneam cand eram mica: „incetul cu incetul se fabrica otetul“. Acasa este o emotie care mi-a ramas in suflet si o candoare care nu se va schimba niciodata, indiferent de realitatea in continua miscare. 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni