• Emisiuni
  • Vocea României
  • Primul show LIVE Vocea Romaniei, lider absolut de audienta! Vineri au fost alesi cei opt semifinalisti!

Primul show LIVE Vocea Romaniei, lider absolut de audienta! Vineri au fost alesi cei opt semifinalisti!

Primul show LIVE Vocea Romaniei, lider absolut de audienta! Vineri au fost alesi cei opt semifinalisti!

Show-urile live au inceput, emotiile au crescut, iar miza este din ce in ce mai mare la Vocea Romaniei! 12 concurenti din cele patru echipe au luptat vineri pentru un loc in semifinala, insa numai opt merg mai departe si sunt cu un pas mai aproape de marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro. 

Vineri, Loredana si Mihai Margineanu, impreuna cu banda Agurida, le-au facut romanilor o surpriza si au inceput in forţa primul show live. Artistii au adus pe scena un moment extraordinar şi au cantat in aplauzele publicului song-ul Pro TV, Iac-asa! Ai ce trebuie!.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape 1.3 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:55, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor peste 2 milioane de romani. 

Primul show live al noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 10 puncte de rating si 27.3% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.6 puncte de rating si 18.2% share. 

Momente emotionante si pline de vibratie, voci spectaculoase si energie

Primul show live a adus vineri un spectacol plin de dinamism, distractie, emotie, energie, vibratie şi surprize. Tudor, Loredana, Smiley si Moga, impreuna cu concurentii din echipele lor, au pregatit momente complexe pentru a cuceri publicul. Pavel Bartos a intreţinut atmosfera pe scena vocilor si a adus foarte multa voie buna, iar V Reporter-ul Lili Sandu le-a transmis telespectatorilor informatii din camera magenta. Emotiile au fost mari, insa in cele din urma cei 12 concurenţi au reuşit sa impresioneze si sa demonstreze ca au evoluat foarte mult in competitie.

Echipa Smiley a urcat prima pe scena si a adus trei concurenti extrem de talentati, cu voci formidabile. Alexandru Musat nu a renuntat la chitara, a cantat piesa Tennessee Whiskey şi a transmis foarte multa sensibilitate. Antrenorii l-au felicitat pentru alegere, pentru bucuria pe care le-a oferit-o şi i-au recomandat sa nu renunţe la blues. Ramona Nerra a interpretat o piesa extrem de solicitanta, Respect, si a adus atmosfera anilor ’60 pe scena. Vocea ei a sunat extraordinar, iar momentul prezentat a fost apreciat de toti antrenorii. Sebastian Seredinschi a urcat pe scena determinat si a cantat o melodie emotionanta, Versace on the floor. Chiar daca a ragusit in timpul interpretarii si nu a reusit sa aiba cea mai buna reprezentatie din acest sezon, Sebastian a primit sfaturi pretioase si complimente pentru parcursul lui in competitie. ”M-am bucurat de fiecare moment al vostru si va multumesc ca ati ales sa fiti parte din echipa Smiley. Sunt foarte curios cum au votat oamenii. Sper ca le-a placut ceea ce noi le-am pregatit in seara asta. Ma bucur ca noi am deschis editia, ati fost energici, frumosi si efervescenti.”, le-a transmis Smiley celor trei concurenti.

Votul publicului, prin SMS si in aplicatia Vocea Romaniei, l-a trimis in semifinala competitiei pe Alexandru Musat, iar Smiley a decis: ”Am sa merg mai departe cu Ramona Nerra!”.

Seara a continuat cu echipa Loredana, care a prezentat trei momente echilibrate din punct de vedere vocal. Howard Dell a interpretat in stil propriu melodia Isn’t she lovely si a primit laude din partea antrenorilor. Concurentul a reusit sa creeze un moment plin de candoare, culoare, eleganta si senzualitate. Andreea Ioncea a cunoscut succesul pana acum, dar a venit la Vocea Romaniei hotarata sa obtina marele trofeu si sa impresioneze. A cantat vineri melodia Vision of love, iar antrenorii au avut pareri diferite in ceea ce priveste reprezentatia ei, insa la final toti au fost de acord ca are o voce puternica si o tehnica foarte buna. Stefan Roscovan a cantat o piesa in care se regaseste, Incomplete, si a fost preferatul lui Tudor, Smiley si Moga din echipa Loredanei, deoarece a avut stare si a transmis perfect mesajul melodiei. ”Vreau sa va multumesc pentru ca ati reusit sa faceti in aceasta seara un spectacol plin de emotie, energie, dar si de dragoste. Pentru fiecare a fost cate o lectie cantecul pe care l-a cantat, o lectie de viata. imi doresc ca publicul in aceasta seara sa ma ajute si sa ia decizia corecta.”, a spus Loredana.

Favoritul publicului din echipa Loredana a fost, in primul show live Vocea Romaniei, Stefan Roscovan, iar Lori a ales: ”Voi merge mai departe cu Andreea Ioncea.”.

Echipa Tudor a fost reprezentata vineri de trei voci puternice, care au facut scena sa vibreze. Teodora Buciu a interpretat magistral aria Lascia ch’io pianga si a creat un moment inaltator, fiind prima data cand un concurent a cantat opera la Vocea Romaniei. Robert Botezan a reusit sa surprinda si de data aceasta cu interpretarea piesei The sound of silence, a creat un moment puternic, plin de semnificatii, si a reusit sa transforme o piesa clasica in ceva nou. Iuliana Dobre a cantat vineri o melodie care i-a aratat partea vulnerabila, Help. Antrenorii i-au apreciat atat vocea, cat si aparitia, ambele spectaculoase, si s-au bucurat de pofta cu care concurenta a cantat. ”Alegerea e foarte grea, incerc sa fac calcule, dar trebuie sa vina acel impuls, care nu e niciodata corect, ci e subiectiv. Va multumesc! Suntem legati unii de altii, lantul e inca legat intre mine si voi. Mai bine vine plicul si vedem...”, a spus Tudor.

Voturile publicului au mers de data aceasta catre Teodora Buciu, cu care ne revedem vinerea viitoare in semifinala Vocea Romaniei, iar alegerea lui Tudor a fost: ”Orice decizie as lua, voi trebuie sa va bucurati unul pentru celalalt... Robert Botezan!”.

Echipa Moga a incheiat primul show live Vocea Romaniei cu trei reprezentanti de seama. Alexandru Baroc a cantat o melodie sensibila, You are not alone, i-a surprins pe antrenori cu interpretarea originala si a primit laude, dar si sfaturi utile pentru viitor. Ionut Trif a vrut sa le arate tututor ca are o voce unica si a cantat piesa Numai una. Reprezentatia lui rock a fost apreciata, iar antrenorii i-au laudat timbrul vocal puternic. Ioana Ignat a facut tot posibilul sa cuceareasca publicul cu o melodie sensibila, Je t’aime, pe care a interpretat-o impecabil. Concurenta a stralucit, iar Smiley si Tudor i-au apreciat calitatile vocale extraordinare. ”Sunteti foarte simpatici. Ma bucur foarte tare ca v-au iesit momentele, ma bucur ca in sfarsit o sa aflu ce isi doresc oamenii de acasa si va multumesc ca ati vrut sa faceti parte din echipa mea.”, a spus Moga.

Publicul a votat si a ales-o pe Ioana Ignat sa mearga mai departe, iar decizia lui Moga a fost: ”O sa merg mai departe cu Ionut Trif.”.

Primul show live din cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei le-a adus telespectatorilor foarte multa sensibilitate, emotie, efervescenta, voci senzationale si momente memorabile. in urma voturilor publicului, trimise prin SMS sau in aplicatia Vocea Romaniei, cei opt concurenti care merg in semifinala sunt: Alexandru Musat si Ramona Nerra din echipa Smiley, stefan Roscovan si Andreea Ioncea din echipa Loredana, Teodora Buciu si Robert Botezan din echipa Tudor si Ioana Ignat si Ionut Trif, din echipa Moga.

Vinerea viitoare, de la 20:30, concurentii vor lupta in semifinala LIVE Vocea Romaniei si vor aduce pe scena reprezentatii fabuloase, pentru a ajunge la sufletele romanilor si a-i convinge ca merita voturile lor, care ii pot trimite mai departe in competitie, in lupta finala pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni