• Emisiuni
  • Vocea României
  • Prima poza cu Tudor Chrila in scaunul de jurat "Vocea Romaniei". Cum s-a fotografiat artistul in urma cu putin timp

Prima poza cu Tudor Chrila in scaunul de jurat "Vocea Romaniei". Cum s-a fotografiat artistul in urma cu putin timp

Prima poza cu Tudor Chrila in scaunul de jurat "Vocea Romaniei". Cum s-a fotografiat artistul in urma cu putin timp

Cel mai nou antrenor de la "Vocea Romaniei", Tudor Chirila, va porni din toamna in cautarea celor mai bune voci din Romania alaturi de Loredana, Smiley si Marius Moga.

In urma cu ceva timp le transmitea viitorilor concurenti care este secretul pentru a ajunge la titlul de "Vocea Romaniei":"Fiti frumosi, naturali, simpli, fiti fericiti ca sunteti pe scena, puneti-va inima pe scena" le-a transmis noul antrenor celor care vor participa in sezonul patru de la "Vocea Romaniei", iar in ceea ce ii priveste pe cei care vor face parte din echipa lui, artistul spune ca intr-un cuvant i-ar descrie drept oameni "misto".

 

Tudor se numara printre artistii din Romania care isi tin la curent fanii cu ceea ce se intampla in viata lor, asa ca, cel mai nou jurat din echipa si-a facut o poza in platoul emisiunii, ba mai mult decat atat, a fotografiat si scaunul cu numele sau.

 

 

 

Fanii au reactionat imediat si i-au transmis lui Tudor cele mai frumoase si sincere incurajari:"Felicitari ! Meriti acest scaun pe deplin . Mult succes ! Sa speram ca in acest sezon castigatorul sa fie din echipa ta", "Genial", "Abia astept sa inceapa emisiunea !!!", sau "Iti sta foarte bine in aceasta postura ! Si am incredere ca vei descoperi voci minunante pentru ca tu esti un om minunat!", au fost numai cateva dintre mesajele primite de jurat. 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni