• Emisiuni
  • Vocea României
  • Distractie MAXIMA pe platoul de la "Vocea Romaniei". Show-ul intra pe ultima suta de metri

Distractie MAXIMA pe platoul de la "Vocea Romaniei". Show-ul intra pe ultima suta de metri

<span style="color:#f00;">Distractie MAXIMA</span> pe platoul de la "Vocea Romaniei". Show-ul intra pe ultima suta de metri

Pregatirile pentru cel de-al doilea sezon "Vocea Romaniei" sunt in toi!

Smiley, unul dintre cei patru jurati-antrenori din cel de-al doilea sezon "Vocea Romaniei", a postat astazi o poza pe Facebook din platoul show-ului.

In fundal, se vede cum echipa munceste de zor pentru a definitiva decorul, iar in prim plan Smiley apare la fel de rebel cum il stim: pozeaza dezinvolt in fata camerei, infasurat in niste benzi de "do not cross", care sigur trebuiau sa se afle in alta parte.




Dupa ce a facut senzatie in primul sezon, “Vocea Romaniei” este gata sa-si desemneze un nou castigator.

Sute de participanti vor incerca sa intoarca cel putin unul din scaunele celor patru antrenori, LoredanaSmiley, Marius Moga si Horia Brenciu si sa demonstreze ca are toate atuurile necesare pentru a deveni noua voce a Romaniei.  Etapa “Auditiilor pe nevazute” va fi inregistrata in zilele de 6, 7, 8 si 9 august in studiourile MediaPro din Buftea.

Toti cei care isi doresc sa vada live super show-ul de la ProTV si sa faca parte din public, se pot inscrie pe site-ulwww.protv.ro, AICI. Transportul va fi asigurat.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni