Preselectiile Vocea Romaniei Junior s-au incheiat!

Preselectiile Vocea Romaniei Junior s-au incheiat!

Caravana Vocea Romaniei Junior a avut, weekend-ul acesta, ultima oprire la Bucuresti. Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani au venit la preselectii plini de entuziasm, hotarati sa impresioneze si au demonstrat ca pot face parte din urmatoarea generatie de artisti din Romania. Cei mici au aratat ca nu au emotii, au fost siguri pe ei si au dovedit ca sunt gata sa urce pe scena si sa intoarca scaunele antrenorilor.

Insotiti de parinti, prieteni sau profesori de canto, copiii au facut vocalize si au fost nerabdatori sa-si demonstreze calitatile vocale. Larisa Ciortan, fosta concurenta Vocea Romaniei, a venit la preselectii cu cativa micuti pe care-i invata tainele muzicii si le-a preluat acestora toate emotiile. ”Am venit cu elevii mei, copiii mei. Am venit sa ii sustin. Sunt cu tot sufletul meu alaturi de ei, de asta am venit aici. Ne dorim sa evoluam, ne dorim sa ajungem cat mai sus.", a spus Larisa.

Cu voci puternice sau sensibile, cei mici au cantat melodii dificile si au reusit sa-si surprinda chiar si membrii familiei, care au fost weekend-ul acesta alaturi de ei.

Caravana Vocea Romaniei Junior a vizitat 5 orase: Brasov, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca si Bucuresti. In fiecare dintre acestea, copiii au venit hotarati sa demonstreze ca noua generatie da tonul unei super competitii!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni