De departe, cei care au avut cele mai multe emotii au fost chiar parintii celor mici. „Am venit la preselectiile Vocea Romaniei Junior cu fetita mea. Cred ca eu am mai multe emotii decat ea, dar incerc sa i le transmit doar pe cele constructive. Imi doresc sa ajunga pe scena, la Bucuresti, si sa intoarca toate scaunele antrenorilor!”, a spus una dintre mamicile prezente ieri la preselectii.

Copiii, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, au ales sa interpreteze melodii complexe, de la hituri nationale la piese pe care le fredoneaza intreaga lume. Etta James, Justin Bieber, Beyonce si Rihanna au fost doar cativa dintre artistii care s-au auzit din salile de jurizare, iar una dintre surprizele zilei de sambata a fost o micuta care a cantat o piesa de dragoste in limba albaneza.

Preselectiile Vocea Romaniei Junior continua sambata viitoare la Iasi, hotel Unirea, incepand cu ora 09:00, unde echipa PRO TV asteapta copiii pentru care muzica este mai mult decat o pasiune.

Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in primul sezon Vocea Romaniei Junior!