• Emisiuni
  • Vocea României
  • Preselectiile Vocea Romaniei Junior: Copiii din Timisoara au demonstrat ca noua generatie da tonul unei super competitii

Preselectiile Vocea Romaniei Junior: Copiii din Timisoara au demonstrat ca noua generatie da tonul unei super competitii

Preselectiile Vocea Romaniei Junior: Copiii din Timisoara au demonstrat ca noua generatie da tonul unei super competitii

Sambata, copiii cu cele mai bune voci din Timisoara si-au lasat emotiile acasa si au venit la preselectiile pentru primul sezon Vocea Romaniei Junior. Unii emotionati, altii plini de energie si siguri pe ei, cu totii au reusit sa demonstreze ca cele mai tari esente se tin in sticlute mici!

De departe, cei care au avut cele mai multe emotii au fost chiar parintii celor mici. „Am venit la preselectiile Vocea Romaniei Junior cu fetita mea. Cred ca eu am mai multe emotii decat ea, dar incerc sa i le transmit doar pe cele constructive. Imi doresc sa ajunga pe scena, la Bucuresti, si sa intoarca toate scaunele antrenorilor!”, a spus una dintre mamicile prezente ieri la preselectii.

Copiii, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, au ales sa interpreteze melodii complexe, de la hituri nationale la piese pe care le fredoneaza intreaga lume. Etta James, Justin Bieber, Beyonce si Rihanna au fost doar cativa dintre artistii care s-au auzit din salile de jurizare, iar una dintre surprizele zilei de sambata a fost o micuta care a cantat o piesa de dragoste in limba albaneza.

Preselectiile Vocea Romaniei Junior continua sambata viitoare la Iasi, hotel Unirea, incepand cu ora 09:00, unde echipa PRO TV asteapta copiii pentru care muzica este mai mult decat o pasiune.

Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni