Preselectiile pentru noul sezon “Vocea Romaniei” de la ProTV s-au incheiat

Preselectiile pentru noul sezon “Vocea Romaniei” de la ProTV s-au incheiat

Dupa primele trei sezoane “Vocea Romaniei”, ce au tinut milioane de romani in fata televizoarelor, Caravana a ales concurentii pentru al patrulea sezon al show-ului. Acestia isi vor incerca norocul la auditiile pe nevazute, in speranta ca vor reusi sa intoarca macar un scaun.

Dupa Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Bucuresti, aspirantii la marele titlu au venit la Constanta sa-si arate calitatile vocale si artistice si sa demonstreze ca “Doar vocea conteaza”. Concurentii prezenti, dornici sa castige marele premiu “Vocea Romaniei”, au fost de mai multe etnii, aratand diversitatea acestei regiuni. Romani, aromani, tatari si turci s-au intrecut in talentul muzical in cadrul ultimei presectii pentru sezonul patru din “Vocea Romaniei”.

 

Aspirantii la marele titlu nu au fost doar din Constanta, ci si din municipiile apropiate: Tulcea, Galati, Braila si Slobozia. Astfel, orasele de pe malurile Dunarii si marii Negre au aratat ca au concurenti valorosi, adevarati adversari pentru cei din Banat, Ardeal, Moldova si Muntenia.

 

Pentru ca pasiunea pentru muzica nu are limite, concurentii au fost atat artisti si muzicieni sau elevi la scoli de profil, cat si consilieri juridici, executori fiscali, profesori sau farmacisti. Toti cei prezenti si-au demonstrat cum au putut mai bine talentul, din dorinta de a ajunge la toamna in fata noului juriu de la “Vocea Romaniei”, format din Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila.

 

La preselectiile din Constanta si-a facut aparitia si una din vocile de top ale Romaniei: Mihai Traistariu. Artistul a venit sa ii inscrie pe opt dintre elevii scolii de muzica pe care o conduce. Mihai Traistariu recunoaste ca, daca nu ar fi artistul care urmeaza sa lanseze in aceasta toamna al 14-lea album, ar participa la “Vocea Romaniei”: “Exista clar un progres muzical si la nivel de piata muzicala si industrie de gen in Romania. Eu am participat la Cerbul de Aur si la Mamaia, acolo unde m-am lansat ca artist. Dar daca m-as fi putut inscrie la “Vocea Romaniei” atunci, categoric as fi facut-o. Sunt 100% sigur ca as fi venit la preselectii".

 

 

 

Fostii concurenti de la “Vocea Romaniei” au venit in numar mare sa ii sustina pe cei ce abia acum intra in adevarata competitie a vocilor: “Ii sfatuiesc pe cei care abia de-acum incolo incep sa inteleaga ce inseamna “Vocea Romaniei” sa fie naturali, sa faca numai ceea ce simt pentru ca in acest fel nu vor da gres niciodata!”, a sustinut Loredana Ciubotaru, concurenta care de la “Vocea Romaniei” a ajuns direct in studioul in care inregistreaza si Inna. 

 

"Am venit chiar sa sustin o prietena. Nu pot spune ca am emotii. Nu am avut nici prima oara. Desi, trebuie sa recunosc, nu visam sa ajung pana acolo, sa o am pe Loredana ca antrenoare si sa invat atat de multe. Ce-i drept, eu am fost temperat si am inteles magnitudinea concursului, asa ca am fost constient de ceea ce inseamna participarea la Vocea Romaniei", a declarat si Marius Marin, un alt concurent de la editiile precedente.

 

Show-ul le-a schimbat viata si lui Andrei Chermeleu si Stellei Anita, cuplul care s-a “duelat” la “Vocea Romaniei” si care acum lucreaza in studio impreuna, ca artisti si producatori muzicali: "Vocea Romaniei e o experienta constructiva pentru dezvoltarea oricarui aspirant la statutul de artist in Romania. iti aduce un plus de imagine fantastic! O aparitie la “Vocea Romaniei” e echivalentul a trei hituri la radio. Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa lucrez cu cei mai buni oameni din industrie la “Vocea Romaniei”!", a declarat Andrei Chermeleu.

 

 

„Vocea Romaniei” a obtinut rezultate record de audienta la ProTV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare (8,5 rating si 26% share in anul 2011, 12 rating si 26,4% share in 2012 si 13,2 rating si 30,5% in 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani).

 

The Voice este un format international cu o popularitate imensa, care a castigat in ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

 

 “Vocea Romaniei” - Doar Vocea conteaza!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni