PREMIERA: Smiley a lansat videoclipul piesei "Indragostit (desi n-am vrut)" - VIDEO

PREMIERA: Smiley a lansat videoclipul piesei "Indragostit (desi n-am vrut)" - VIDEO

Smiley se pregateste pentru albumul cu numarul patru. Primul single extras de pe noul album, care se anunta a fi cel mai complex material al artistului, se numeste „indragostit (desi n-am vrut)”, iar de astazi poate fi ascultat pe YouTube si pe smiley.ro.

Pentru a vedea videoclipul piesei „indragostit(desi n-am vrut)”, click aici: [link videoclip]

Se spune ca atunci cand te indragostesti, iti pierzi capul. Ca e de vina chimia sau destinul, mai putin conteaza. Important e sa traim acel moment si sa ne dam voie, fara niciun fel de teama sau retinere, sa simtim. indragosteste-te si pierde-ti capul!”, spune Smiley.

"Indragostit (desi n-am vrut)" este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production. Piesa vine si cu un material video, dupa scenariul si regia lui Ionut Trandafir. Videoclipul are o poveste aparent neobisnuita, un amestec inspirat de nebunie, curaj si emotie, care ne transpune cu totul in starea frumoasa a piesei.


Dupa trei albume solo („In lipsa mea” - 2008, „Plec pe Marte” - 2010 şi „Acasa” - 2013) in care a investit pasiunea sa pentru muzica si a adus ritm, culoare si originalitate in muzica romaneasca, Smiley urmeaza sa lanseze, la inceputul anului viitor, cel de-al patrulea album din cariera.

Interpret, producator, compozitor şi om de televiziune, Smiley este unul dintre cei mai complexi artisti romani ai momentului. Cu fiecare single lansat ne surprinde prin sound-uri si ipostaze noi. Are propria casa de productie – HaHaHa Production, unde scrie zilnic povesti muzicale de succes. Realizarile sale i-au adus numeroase premii, iar anul acesta a devenit singurul artist roman care a primit cea de-a saptea nominalizare pentru Best Romanian Act in cadrul MTV EMA.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni