• Emisiuni
  • Vocea României
  • Povestea nestiuta a celei mai frumoase concurente de la Vocea Romaniei. Ce facea Larisa inainte sa apara la cea mai tare competitie a vocilor

Povestea nestiuta a celei mai frumoase concurente de la Vocea Romaniei. Ce facea Larisa inainte sa apara la cea mai tare competitie a vocilor

Povestea nestiuta a celei mai frumoase concurente de la Vocea Romaniei. Ce facea Larisa inainte sa apara la cea mai tare competitie a vocilor

La numai 17 ani, Larisa Mihaies a ajuns in etapele LIVE de la Vocea Romaniei dupa un duel greu care l-a pus in mare dificultate pe Tudor Chirila.

Desi Tudor a ales sa mearga mai departe in concurs alaturi de Andreea Avarvari, Loredana a salvat-o pe Larisa de la eliminare luand-o in echipa sa, iar concurenta a izbucnit in lacrimi de emotie si fericire.

La auditiile pe nevazute, Larisa a mizat pe melodia "Ploaia", a celor de la Cargo si a reusit sa acapareze atentia tuturor celor patru antrenori. Tudor Chrila, Smiley, Loredana si Marius Moga au intors scaunele, dornici sa o convinga pe concurenta sa vina in echipa lor, insa adevarata surpriza a venit dupa ce cortina a cazut.

"Uau! Ce aparitie! A meritat asteptarea", a exclamat Lori cand a vazut-o pe blondina angelica, in timp ce Tudor i-a recitat din Shakespeare.

Ascunsa in spatele cortinei, Larisa nu a realizat ca a reusit sa-i intoarca pe toti cei patru antrenori: "Am auzit ca s-au intors doar doua scaune", a marturisit ea emotionata. 

"Mi-a placut foarte mult cum ai abordat melodia. Vocea ta suna foarte bine in limba romana", a punctat Smiley.

Pledoariile antrenorilor nu au avut insa nicio sansa in fata gestului facut de Tudor Chirila, care a castigat-o pe Larisa in echipa lui.

A fost Miss Boboc in orasul natal

Larisa nu este insa o necunoscuta in orasul natal, Roman.Tanara, acum in varsta de 17 ani, a castigat in 2012 balul bobocilor la Colegiul National “Roman-Voda”, devenind “miss boboc” si castigand popularitate in randul colegilor, scrie cancan.ro.

Acesta a fost momentul cand a fost remarcata de presa locala, a dat o serie de interviuri in presa scrisa si la TV, iar apoi a urmat si debutul pe scena, in calitatate de interpret. La initiativa unei televiziuni locale a participat la un concurs de nuzica pentru instrumentisti si vocalisti, “Top Talent Show”, iar apoi la toate concursurile de profil din liceu.

 

Larisa a fost mereu pe scena, la concursurile de talente de la “Roman-Voda”, la intalnirea unor fosti absolventi ai liceului dar si in deschiderea concertului sustinut de Cristi Prajescu, participant la concursul Eurovision Romania. Larisa a cantat in anul 2012 si la festivitatile zilelor orasului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni