• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Piele de gaina" de la inceput pana la final. Are doar 16 ani si o voce cum rar ai ocazia sa asculti

"Piele de gaina" de la inceput pana la final. Are doar 16 ani si o voce cum rar ai ocazia sa asculti

"Piele de gaina" de la inceput pana la final. Are doar 16 ani si o voce cum rar ai ocazia sa asculti

Miruna are 16 ani si este din Bucuresti. Cu toate ca se trage dintr-o familie de medici, adolescenta a ales muzica. Decizia de a isi contrui o cariera muzicala a fost luata si la sfatul mamei sale, care a cantat timp de 8 ani la pian.

Miruna nu a studiat niciodata canto sau muzica si spune ca performantele sale se datoreaza talentului cu care s-a nascut. Ca orice adolescenta, aceasta iubeste sa faca sport, tenis si inot, la cel din urma reusind chiar si cateva performante notabile.

La auditiile pe nevazute, Miruna a urcat pe scena increzatoare in fortele proprii, in timp ce in culise, prietenii apropiati ii tineau pumnii stransi in speranta ca macar un scaun se va intoarce in urma prestatiei sale muzicale. 


Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 


Miruna a decis sa ii interpreteze pe antrenorii de la Vocea Romaniei cu piesa "Elastic Heart", una dintre cele mai de succes compozitii muzicale semnata Sia. Desi piesa este una dificila, tanara a reusit sa faca fata cu brio momentului, si-a stapanit emotiile si a marcat o reprezentatie de zile mari. 

Vocea ei a cucerit-o pe Loredana, care si-a intors scaunul si astfel Miruna s-a alaturat echipei sale.


Printre sustinatorii aflati in culise, alaturi de Pavel Bartos, s-a numarat si finalistul din anul 2015 al show-ului Vocea Romaniei, Tomi Weissbuch. Tanarul a urcat pe scena pentru a isi felicitat prietena si pentru a ii saluta pe cei patru antrenori. 

Adolescentul a topit inimile tuturor in finala concursului, atunci cand a cantat alaturi de Andra melodia "Romania".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni