• Emisiuni
  • Vocea României
  • Pentru Tudor Chirila, Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos, doar VOCEA conteaza! Preselectiile ajung in acest weekend la Constanta

Pentru Tudor Chirila, Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos, doar VOCEA conteaza! Preselectiile ajung in acest weekend la Constanta

Pentru Tudor Chirila, Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos, doar VOCEA conteaza! Preselectiile ajung in acest weekend la Constanta

Pentru a patra oara, Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos vor porni in cautarea celei mai spectaculoase voci din tara. “Vocea Romaniei”, emisiunea care a atins recorduri de audienta in editiile precedente, le va aduce din nou in fata telespectatorilor pe cele patru vedete, care au descoperit si au pus in valoare unele dintre cele mai bune voci ale Romaniei.

Implicati in aceasta productie inca de la primul sezon, Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos vor continua aventura pentru gasirea celei mai bune voci din Romania. “Ma bucur sa incep iar cautarea de oameni frumosi, cu voci fantastice. Sunt sigura ca show-ul va fi si mai palpitant ca pana acum, asa ca ii astept pe cei mai buni concurenti sa ma uimeasca cu totul!”, sustine Loredana. 

 

 

Marius Moga, compozitorul roman care a cucerit o lume intreaga cu creatiile sale, va face din nou parte din juriul emisiunii “Vocea Romaniei”: “Am multe idei si planuri muzicale, iar la aceasta editie voi cauta vocile perfecte, cu care sa le pun in practica!”

 

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  

 

 

De asemenea, Smiley, unul dintre artistii preferati ai romanilor, revine la PRO TV pentru noul sezon “Vocea Romaniei”. Smiley a fost antrenorul invingator al primului sezon, alaturi de elevul sau, Stefan Stan. “Vocea Romaniei este proiectul in care ma implic de fiecare data cu drag, pentru ca mi-a oferit prieteni de suflet, artisti minunati, care mi-au devenit parteneri, si multa energie creativa. Asa ca intorc scaunul a patra oara pentru Vocea Romaniei!”, a declarat Smiley.

 

 

Pavel Bartos revine in aceasta toamna la PRO TV, in ipostaza de prezentator al Vocii Romaniei. Actorul este nerabdator sa dea startul celui de-al patrulea sezon, dand savoare si umor show-ului: “si de aceasta data, astept cu entuziasm preselectiile, pentru a descoperi, alaturi de antrenori, vocile fabuloase ale Romaniei”. 

 

 

Dupa ce, timp de trei sezoane, a ținut milioane de romani in fața televizoarelor, adevarata competiție a vocilor continua. Ediția a patra “Vocea Romaniei” invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orașe din Romania. 

 

Caravana “Vocea Romaniei” ajunge pe 22 iunie la Timisoara. Turul prin tara se incheie in orasele Bucuresti, cu preselectiile de pe 28 si 29 iunie, si Constanta (13 iulie). 

 

Vocea Romaniei a obținut rezultate record de audiența la PRO TV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare (8,5 rating și 26% share in anul 2011, 12 rating și 26,4% share in 2012 și 13,2 rating și 30,5% share in 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 și 49 de ani).

 

The Voice este un format internațional cu o popularitate imensa, care a caștigat in ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

 

“Vocea Romaniei” - Doar Vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni