Pavel si Anca Bartos au pregatit o mare surpriza pentru fetitele lor

Pavel si Anca Bartos au pregatit o mare surpriza pentru fetitele lor

Dupa un sezon senzational "Romanii au talent", Pavel Bartos vrea sa se relaxeze, si nu singur, ci impreuna cu familia. 

Chiar daca este foarte ocupat cu proiectele de la teatrul Odeon si cu repetitiile de la "Romanii au talent", Pavel este un familist convins si are grija sa-si surprinda fiicele si sotia ori de cate ori are ocazia.

Pentru 1 iunie - Ziua copilului, Anca si Pavel Bartos le-au pregatit celor trei fetite ale lor o surpriza de proportii – o vacanta la Disneyland Paris! Dupa finala "Romanii au talent", care va avea loc pe 12 iunie, cei doi le vor indeplini dorinta fiicelor lor de a explora lumea Disneyland, unde isi pot intalni eroii preferati din desene animate si se vor bucura de numeroasele atractii ale celebrului parc de distractii. O lume de poveste, distractie, emotii si bucurie fac din aceasta excursie cadoul perfect pentru cele mici, dar si o experienta de neuitat pentru Pavel si Anca, sotia sa. 

Citeste si: Ei sunt primii noua concurenti pe care ii vei vedea in FINALA Romanii au talent. Cine crezi ca va castiga marele premiu

Pentru 1 iunie, eu si Anca le-am pregatit o surpriza fetitelor noastre si vom merge impreuna la Disneyland, in Franta. Cu aceasta ocazie, cele mici isi vor indeplini visul de a-si intalni personajele de desene animate preferate - Elsa, Rapunzel sau Mickey Mouse. Emotiile sunt mari pentru cele mici, dar, poate, mai mari sunt ale noastre. Aceasta vacanta repezinta un cadou si pentru mine si sotia mea, si suntem nerabdatori sa ne cunoastem personajele preferate ale copilariei – Mickey Mouse, Minnie Mouse sau Pluto. Si, desi stim ca nu vor fi acolo, vom striga si dupa Tom si Jerry.”, a spus incantat Pavel Bartos

Pavel si Anca, alaturi de cele trei fetite, asteapta cu nerabdare sa traiasca aceasta experienta magica, care le va oferi multe amintiri placute. Pana atunci, Pavel repeta alaturi de Smiley si de concurenti pentru ultimele doua semifinale si finala celui mai iubit show de divertisment din istoria televiziunii, "Romanii au talent", care se pot vedea vinerea, de la 20:30, numai la PROTV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni