• Emisiuni
  • Vocea României
  • Pavel Bartos se pregateste intens sa arbitreze prima editie de dueluri, in aceasta vineri la Vocea Romaniei!

Pavel Bartos se pregateste intens sa arbitreze prima editie de dueluri, in aceasta vineri la Vocea Romaniei!

Pavel Bartos se pregateste intens sa arbitreze prima editie de dueluri, in aceasta vineri la Vocea Romaniei!

Dupa ce a fost alaturi de concurenti si de familiile acestora inca de la inceput, s-a bucurat sau s-a intristat alaturi de ei, le-a cunoscut povestile de viata si i-a incurajat pe fiecare in parte inainte sa intre pe scena, Pavel Bartos se pregateste intens sa arbitreze prima editiie de dueluri, vineri de la 20:30, la ProTV.

Echipele au fost intregite, antrenorii si-au format cuplurile si au repetat piesele, iar Pavel a trecut de la postura de prezentator la cea de arbitru. Este o noua etapa in cel mai bun concurs al vocilor, pe care carismaticul prezentator o asteapta cu nerabdare. Surpizele vor continua si cele mai bune voci stranse de antrenori in echipele lor vor fi puse fata in fata, iar decizia de a se desparti de unul dintre concurenti va deveni din ce in ce mai grea.

Pavel va avea o misiune foarte dificila, aceea de a fi alaturi de concurenti in momentul deciziei. Pentru unii dintre ei sunt vesti bune, pentru altii parcursul la Vocea Romaniei se va opri, insa Pavel este pregatit pentru a face fata oricare dintre variante, avand prezenta de spirit si antrenamentul a trei sezoane anterioare. Firea lui deschisa, empatica si simtul umorului ii ajuta pe concurenti sa treaca mai usor peste momentele grele. 

“Vin duelurile. Antrenorii nu s-au menajat, chiar au adus la propriu ringul de box atat pe scena intre concurenti, dar si intrei ei – antrenorii. Nici eu nu m-am menajat. Mi-am pierdut vocea de doua ori. E greu sa tii in frau patru antrenori cu personalitati puternice si 56 de concurenti pentru care singurul scop este sa castige Vocea Romaniei. Dar a meritat! Au iesit niste dueluri pe cinste, niste momente artistice exceptionale, si cand te gandesti ca toate acestea sunt intr-o singura emisiune, nu face decat sa ma bucure. Ne vedem vineri la 20:30!” – a declarat Pavel Bartos despre etapa duelurilor care va incepe in aceasta vineri. 

ProTV duce mai departe fenomenul second screen. Aplicaţia “Fii Antrenor” la Vocea Romaniei ofera experienţa completa a show-ului pe telefon şi tableta. Pana acum peste 80.000 de romani au descarcat aplicatia „Fii Antrenor” din App Store sau Google Play si au trait experienta de antrenor, construindu-si echipa la Vocea Romaniei.

Puteti revedea oricand editiile Vocea Romaniei pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la ProTV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni