Pavel Bartos prezinta “Vocea Romaniei” la ProTV

Pavel Bartos prezinta “Vocea Romaniei” la ProTV

Pavel Bartos va prezenta in aceasta toamna super show-ul “Vocea Romaniei” de la ProTV. Actorul are rolul de a-i intervieva pe concurentii ce urmeaza sa intre in scena, le va afla povestea si va sta de vorba cu sustinatorii aflati in culise. Pavel este deja obisnuit cu romanii talentati, iar acum ii va arata telespectatorilor ProTV si pe cei care doresc sa fie desemnati “Vocea Romaniei”.  

Decizia de a face parte din acest proiect a fost pentru Pavel una extrem de simpla: “Am spus un DA hotarat! Mi s-a parut un format foarte bun, dinamic, antrenant si imprevizibil. In plus, transformarile care au loc aici sunt nemaipomenite. Odata ajunsi pe mana unor antrenori ca Loredana, Smiley, Marius Moga sau Horia Brenciu, concurentii vor fi cu totul altfel dupa terminarea acestui concurs”. Acestea nu au fost singurele motive pentru care actorul a acceptat sa prezinte acest show.

“Romanii au talent” mi-a facut pofta de oameni talentati, imi place sa le urmaresc evolutia, sa vad cum in tara asta li se intampla lucruri bune”, a mai povestit el.

Lui Pavel nu ii va fi deloc greu sa ia in primire si acest rol. “La “Vocea Romaniei” voi fi si mai aproape de concurenti si mai ales de sustinatorii acestora, cel putin in prima faza, cea a blind auditions/auditiilor pe nevazute. Odata cu trecerea etapelor, voi sustine tot mai mult cauza fiecarui concurent”, a mai povestit el.
                

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni