• Emisiuni
  • Vocea României
  • Pavel Bartos: "Moga este foarte pretentios, iar Brenciu va fi cel mai activ dintre antrenori"

Pavel Bartos: "Moga este foarte pretentios, iar Brenciu va fi cel mai activ dintre antrenori"

Pavel Bartos: "Moga este foarte pretentios, iar Brenciu va fi cel mai activ dintre antrenori"

Pavel Bartos se pregateste pentru un nou show care se anunta a fi incendiar, insa de aceasta data nu este vorba despre "Romanii, au talent", ci despre "Vocea Romaniei", emisiune ce va fi difuzata din toamna la Pro Tv.

Si pentru ca ipostaza in care va fi pus Bartos este cu totul diferita deoarece de aceasta data nu are partener de prezentare, el a fost intrebat daca se va distra mai tare pe scena de unul singur.

Intrabare la care a raspuns: "In doi distractia este intotdeauna mai mare. Acum fiind singur pe scena trebuie in primul rand sa ajut concurentii, dar bineinteles, in masura in care voi putea, am sa incerc sa ma distrez si nu atat pe mine, cat pe telespectatori".

Cat despre antrenorii de la "Vocea Romaniei", Pavel a marturisit ca cel mai dur i se pare Marius. "Moga este probabil foarte pretentios – experienta ii permite, Brenciu cred ca va fi cel mai activ atat vocal cat si fizic, Loredana cred ca va fi foarte spumoasa dar in acelasi timp si foarte obiectiva, iar Smiley…e prietenul meu. Pe langa asta, cred ca va fi antrenorul cel mai dornic sa ii ajute pe concurenti si va incerca sa vada potentialul din fiecare", a mai adaugat Pavel Bartos.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni