• Emisiuni
  • Vocea României
  • Patru antrenori, patru echipe, 16 concurenti ce au creat momente de exceptie, urmarite de aproximativ 2 milioane de telespectatori

Patru antrenori, patru echipe, 16 concurenti ce au creat momente de exceptie, urmarite de aproximativ 2 milioane de telespectatori

Patru antrenori, patru echipe, 16 concurenti ce au creat momente de exceptie, urmarite de aproximativ 2 milioane de telespectatori

Editia Vocea Romaniei de ieri seara a avut parte de un moment exceptional pregatit in exclusivitate pentru 1 decembrie – toti concurentii au cantat impreuna, in prima auditie pe scena Vocii song-ul PRO TV - Fii de Romania. Melodia a rasunat pe mai multe voci in platoul celui mai bun talent show. Peste 1.2 milioane de telespectatori au urmarit Vocea Romaniei pe intreaga perioada de difuzare, iar in minutul de maxima audienta de la 20:55 aproximativ 2.000.000 de romani au fost cu ochii pe Vocea. 

Vineri, 28 noiembrie,  PRO TV a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. Vocea Romaniei a inregistrat pe segmentul comercial 7.8 puncte de rating si 21.1% share inintervalul de difuzare 20:30 – 01:10. Postul de televiziune de pe locul doi a reusit sa obtina 6 puncte de rating si 16.3% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 6.6 puncte de rating si 16% share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 5.1 puncte de rating si 12.4% share.

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 6.5 puncte de rating si 16.4% share, locul secund inregistrand 4.5 puncte de rating si 11.2% share.

Sensibilitate, explozie de energie si lumini la Vocea Romaniei

Momentul lui Moga a balansat intre masculin si feminin, intre forta si sensibilitate,debutand cu o explozie de energie si dans printr-o piesa pop rock care a umplut sala de vitalitate, la care s-a adaugat un stage dive in multimea de dansatori, ca un adevarat rock star! Sensibilitatea  a contraatacat in echipa lui Marius prin vocile feminine, dar extrem de patrunzatoare. Momentul realizat de Moga a pus foarte bine in evidenta vocile concurentilor, iar antrenorii au laudat alegerile acestuia.Votul publicul a mers catre Brigitta Balogh, iar Marius a decis: „Merg mai departe spre tofeul Vocea Romaniei cu Alexandru Bunghez”.

Despre momentele create de cei patru concurenti, Marius a spus: „Chiar sunteti frumosi in seara asta si ati cantat frumos (...) Sunt mandru ca faceti parte din echipa mea.

Tudor  a creat un moment care a dus telespectatorii cu gandul la un festival  de muzica. Diferite genuri muzicale care sa se potriveasca tuturor gusturilor. Bineinteles ca nici de aceasta data nu au lipsit elementele rock, care au dat foc scenei, insa antrenorul a venit in completare cu emotie, popsi elemente funk. Munca si evolutia concurentilor in competitie au fost apreciate de Tudor, fiind foarte mandru de prestatiile celor patru.  Momentul Ligiei Hojda a fost cel mai apreciat de public, catre aceasta mergand cele mai multe voturi ale celor din fata televizoarelor, iar Tudor a decis sa continue cu Tiberiu Albu, spunand: “Decizia mea este exprimarea unei viziuni.”

Tudor Chirila a declarat despre cele patru momente:„Sunteti fiecare unic! Ati reusit sa progresati. Cred ca momentele voastre vor ramane in memoria spectatorilor si telespectatorilor.”

Super Loredana a creat un moment old school, din hituri care au marcat generatii intregi si care inca mai sunt ascultate cu placere si in ziua de astazi. Momentul Loredanei a strabatut mai multi ani din istoria muzicala, de la Elvis Presley, Queen, Cher la Whitney Houston.Telespectatorii au putut urmari intrepretari memorabile ale concurentilor, care au transmis emotiile si vibratiile acestor vremuri indragite. Cele mai multe voturi ale publicului au mers catre Larisa Mihaes, iar dupa o lunga dezbatere interioara, Loredana a decis sa continue show-ul cu Andrei Cheteles, ascultandu-i sfatul lui Chirila: “Chetelssi Mihaes trebuie legati fedeles.”

Loredana le-a multumit concurentilor: „Vreau sa va felicit pentru ce ati facut in seara asta! Atunci cand esti artist trebuie sa fii lasat liber si eu v-am lasat libertate. Va multumesc!

Smiley a creat un moment special, alcatuit din trei piese sensibile si una care a adus fericirea pe scena de la Vocea Romaniei. Supriza serii a fost piesa De-ar fi sa vii a Mihaelei Runceanu, prima piesa romaneasca din etapele live ale Vocii. Scena a vibrat de emotie. Publicul l-a ales pe Gelu Graur sa mearga mai departe, iar Smiley, dupa un moment de cumpana, a spus: “Sunt sigur ca vom merge mai departe cu totii, dar merg mai departe spre Vocea Romaniei cu Aliona!

Inainte de momentul dezbaterii Smiley le-a spus celor patru: „Sunteti prietenii mei, imi place sa lucrez cu artisti si voi sunteti niste artisti!

Band-ul emisiunii a fost ca de obicei pe pozitii si a sustinut prestatiile concurentilor, iar baletul PRO Dance a creat coregrafii dedicate fiecarui moment. Jocurile de lumini si grafica au fost elementele care au contribuit la crearea unor momente memorabile la Vocea Romaniei.

Sexy Pavel Bartos a fost ca de obicei o gazda de exceptie,intretinand atmosfera cu umorul  lui caracteristic. Oana Tache a fost la inaltime in camera Magenta si a luat pulsul din culisele celui mai mare show al vocilor, transmitand telespectatorilor emotiile concurentilor dupa ce acestia au iesit de pe scena.

Familia DeMoga Music, reprezentata de Liviu Teodorescu, Adda, Shift si Marius Moga au urcat pe scenasi au incantat publicul cu un colaj din cele mai tari hituri ale momentului. Prestatia lor a fost acompaniata coregrafic de trupa de dans PRO Dance, care  a pregatit un moment energic ce s-a imbinat perfect cu colajul pieselor.

In etapele show-urilor live, romanii pot da calificative concurentilor prin aplicatia “FiiAntrenor”, care a strans deja peste 200.000 de descarcari. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii prin intermediul aplicatiei, disponibila gratuit in AppStore si Google Play. De asemenea, site-ul finalisti.protv.ro, sta la dispozitia tuturor telespectatorilor care pot ghici cine vor fi cei patru finalisti si pot intra in cursa pentru un Opel Corsa 2015.

Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni