Stiri

17 Septembrie 2016, 11:28 / 2 comentarii

Vocea Romaniei le-a adus romanilor spectacolul suprem al vocilor! Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit a treia runda de auditii pe nevazute

A treia runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei le-a adus telespectatorilor un show memorabil, lupta incredibila a celor patru antrenori pentru cele mai bune voci, schimb de energii si replici, voci fabuloase, voie buna, reprezentatii senzationale ale concurentilor, totul sub bagheta magica a gaazdei emisiunii, Pavel Bartos.
16 Septembrie 2016, 10:45 / 2 comentarii

A intors toate scaunele si i-a pus pe antrenori in fata unei adevarate provocari. Concurenta pentru care spiritele s-au incins. Ce piesa emotionanta a cantat

Catalina are 20 de ani si este din Galati. Tanara este studenta in anul II la Conservator, la Pedagogie, in Bucuresti, unde studiaza si pianul.

15 Septembrie 2016, 14:11 / 2 comentarii

Tudor si Marius Moga fac schimb de locuri si de energii, VINERI, la Vocea Romaniei! De la 20:30, numai la Pro TV

Runda a treia de auditii pe nevazute Vocea Romaniei le va aduce telespectatorilor VINERI, de la 20:30, foarte multe rasturnari de situatie, strategii incredibile gandite de Tudor, Loredana, Smiley si Moga, cei mai buni concurenti, voci de neuitat, trairi intense, emotii, lacrimi, tipete de bucurie si un show memorabil.

12 Septembrie 2016, 13:09 / 1 comentarii

Inca opt concurenti cu voci formidabile merg mai departe catre trofeul Vocea Romaniei!

Cea de-a doua runda de auditi pe nevazute Vocea Romaniei le-a adus ieri seara telespectatorilor voci incredibile, care si-au gasit locul in cele patru echipe, muzica de cea mai buna calitate, emotii constructive, povesti impresionante, replici savuroase ale celor patru antrenori, Tudor, Loredana, Smiley si Marius Moga si distractie la cote maxime, asigurata, ca de fiecare data, de gazda emisiunii, Pavel Bartos.
11 Septembrie 2016, 00:00 / 4 comentarii

Competitia celor mai bune voci continua! Vocea Romaniei e ASTAZI, de la 20:30, la Pro TV

Competitia vocilor continua in aceasta seara cu o noua editie Vocea Romaniei, de la 20:30, la Pro TV.
10 Septembrie 2016, 13:29 / 1 comentarii

Romanii au ales ieri seara Vocea Romaniei! Spectacolul suprem al vocilor continua maine, de la 20:30, numai la Pro TV!

Prima editie a sezonului sase Vocea Romaniei a bucurat milioane de telespectatori cu un spectacol memorabil din care nu au lipsit vocile senzationale, lupta apriga pentru cei mai buni concurenti, replicile spumoase ale celor patru antrenori, tensiunea, emotia, dar si distractia adusa din culise de gazda emisiunii, Pavel Bartos.