Stiri

13 Octombrie 2016, 13:47 / 1 comentarii

Vineri, concurentii lupta pentru un loc in cele patru echipe, in ultima runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei!

A mai ramas foarte putin pana la ultima runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei! Mai sunt doar opt locuri libere in cele patru echipe, iar concurentii vor avea de dat un examen dificil vineri, de la 20:30, pentru a merge mai departe catre marele trofeu. Tensiunea creste din ce in ce mai mult, iar cei care vor urca saptamana aceasta pe scena vocilor vor lupta pentru singurul loc ramas in echipa Tudor, pentru cele doua locuri din echipa Loredana si echipa Smiley si pentru cele trei locuri din echipa Moga.

08 Octombrie 2016, 11:42 / 0 comentarii

Au mai ramas numai opt locuri in echipele antrenorilor de la Vocea Romaniei!

A sasea runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei le-a adus vineri telespectatorilor un show magnific si lupta celor patru antrenori pentru cele mai bune voci ale acestui sezon. Concurentii au fost fie hotarati si increzatori in talentul lor, fie plini de emotii, insa toti au avut acelasi scop: sa mearga mai departe in competitie, spre marele trofeu.
07 Octombrie 2016, 21:45 / 0 comentarii

"Piele de gaina" de la inceput pana la final. Are doar 16 ani si o voce cum rar ai ocazia sa asculti

Miruna are 16 ani si este din Bucuresti. Cu toate ca se trage dintr-o familie de medici, adolescenta a ales muzica. Decizia de a isi contrui o cariera muzicala a fost luata si la sfatul mamei sale, care a cantat timp de 8 ani la pian.
06 Octombrie 2016, 17:59 / 2 comentarii

PREMIERA: Smiley a lansat videoclipul piesei "Indragostit (desi n-am vrut)" - VIDEO

Smiley se pregateste pentru albumul cu numarul patru. Primul single extras de pe noul album, care se anunta a fi cel mai complex material al artistului, se numeste „indragostit (desi n-am vrut)”, iar de astazi poate fi ascultat pe YouTube si pe smiley.ro.
06 Octombrie 2016, 13:43 / 2 comentarii

Misterul din spatele cortinei ii va lasa fara cuvinte pe antrenori in cea de-a sasea runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei, vineri, de la 20:30 

Vocea Romaniei a ajuns la cea de-a sasea runda de auditii pe nevazute, iar lupta pentru un loc intr-una dintre cele patru echipe devine din ce in ce mai intensa. 
01 Octombrie 2016, 12:46 / 0 comentarii

Vocea Romaniei a adus lupta si rivalitati in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute

Auditiile pe nevazute Vocea Romaniei au continuat ieri seara cu o editie plina de energie si vibratie! Concurentii au urcat pe scena hotarati sa impresioneze, iar antrenorii au luptat cu toate armele pentru cei mai buni dintre ei. Cea de-a cincea editie le-a adus romanilor un spectacol complet, din care nu au lipsit emotiile, lacrimile de fericire sau de tristete, reactiile si replicile savuroase si distractia.
30 Septembrie 2016, 23:00 / 1 comentarii

Si-au etalat cunostiintele de spaniola pentru a impresiona. Concurenta pentru care Smiley si Loredana s-au luptat pana in ultima secunda

Barbara Isasi a reusit sa-i vrajeasca pe cei patru antrenori de la Vocea Romaniei atat cu talentul muzical, cat si cu spiritul hispanic.
30 Septembrie 2016, 19:54 / 0 comentarii

Aplicatia Vocea Romaniei iti ofera experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza!

Pro TV a lansat aplicatia Vocea Romaniei, care iti ofera experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza!

29 Septembrie 2016, 15:28 / 1 comentarii

Lupta pentru cele mai bune voci se transforma in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei, ASTAZI, de la 20:30 

Cele patru forte ale muzicii se declanseaza in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei, antrenorii lupta diferit, dar pentru aceeasi cauza si toti viseaza la momentul in care vor descoperi vocea care poate castiga marele trofeu.