Stiri

03 Noiembrie 2016, 13:14 / 4 comentarii

Vocea Romaniei este azi de la ora 20:30. Ce se intampla in aceasta seara

Vinerea aceasta, de la 20:30, concurentii de la Vocea Romaniei vor duce batalii epice in cea de-a treia runda de confruntari! 
29 Octombrie 2016, 09:35 / 0 comentarii

Emotie si decizii neasteptate in cea de-a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei!

Cea de-a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei a adus batalii vocale memorabile, pline de emotie, suspans si tensiune, dar si salvari in ultimul moment. Concurentii au facut tot posibilul sa demonstreze ca merita sa mearga mai departe, insa antrenorii au decis care dintre ei raman in competitie.

28 Octombrie 2016, 23:08 / 1 comentarii

Au fost pe punctul de a parasi competitia, dar au fost salvate in ultima clipa. In ce echipa au ajuns Zinaida si Adelina

Cea de-a doua editie de confruntari a adus noi surprize la Vocea Romaniei. Rand pe rand, antrenorii si-au trimis in "ring" concurentii pentru a le testa inca o data calitatile muzicale.

27 Octombrie 2016, 13:26 / 1 comentarii

Replici taioase, duete formidabile si foarte multa distractie in cea de-a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei

Vineri, de la 20:30, continua confruntarile la Vocea Romaniei! Antrenorii s-au pregatit, au analizat calitatile vocale ale concurentilor din fiecare echipa si au format inca sapte cupluri care se vor duela saptamana aceasta pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei.

22 Octombrie 2016, 12:08 / 0 comentarii

Primii noua concurenti au trecut de confruntari si merg in etapa urmatoare la Vocea Romaniei!

Concurenti determinati, cu voci senzuale sau puternice au urcat in ringul de la Vocea Romaniei si au luptat vineri seara pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei. 

21 Octombrie 2016, 21:56 / 2 comentarii

Dupa doua duete de senzatie, Miruna Ionescu si Vlad Constantin puteau sa paraseasca Vocea Romaniei. Cine i-a salvat

Iuliana Dobre si Miruna Ionescu au oferit un duet de senzatie. Tudor Chirila le-a dat o piesa greu de interpretat, dar vocile lor puternice au demonstrat din nou ca merita sa mearga mai departe.

20 Octombrie 2016, 10:12 / 1 comentarii

In premiera la Vocea Romaniei, un concurent va lua o decizie neasteptata in prima runda de confruntari, vineri, la 20:30

Emotii versus victorie, critici versus laude! incep confruntarile la Vocea Romaniei, vin cele mai grele decizii, vineri, de la 20:30! 

14 Octombrie 2016, 20:30 / 2 comentarii

S-au duelat pentru a o aduce in echipa lor. Concurenta care i-a cucerit pe antrenori cu piesa "Un Actor Grabit"

Lavinia Stefan are 41 de ani si este din Bucuresti. Este jurnalist si cu toate ca a indragit aceasta profesie multi ani la rand, decizia de a renunta la cariera si de a se dedica muzicii a fost ca o implinire pentru ea.