Stiri

06 Octombrie 2016, 17:59 / 2 comentarii

PREMIERA: Smiley a lansat videoclipul piesei "Indragostit (desi n-am vrut)" - VIDEO

Smiley se pregateste pentru albumul cu numarul patru. Primul single extras de pe noul album, care se anunta a fi cel mai complex material al artistului, se numeste „indragostit (desi n-am vrut)”, iar de astazi poate fi ascultat pe YouTube si pe smiley.ro.
06 Octombrie 2016, 13:43 / 2 comentarii

Misterul din spatele cortinei ii va lasa fara cuvinte pe antrenori in cea de-a sasea runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei, vineri, de la 20:30 

Vocea Romaniei a ajuns la cea de-a sasea runda de auditii pe nevazute, iar lupta pentru un loc intr-una dintre cele patru echipe devine din ce in ce mai intensa. 
01 Octombrie 2016, 12:46 / 0 comentarii

Vocea Romaniei a adus lupta si rivalitati in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute

Auditiile pe nevazute Vocea Romaniei au continuat ieri seara cu o editie plina de energie si vibratie! Concurentii au urcat pe scena hotarati sa impresioneze, iar antrenorii au luptat cu toate armele pentru cei mai buni dintre ei. Cea de-a cincea editie le-a adus romanilor un spectacol complet, din care nu au lipsit emotiile, lacrimile de fericire sau de tristete, reactiile si replicile savuroase si distractia.
30 Septembrie 2016, 23:00 / 1 comentarii

Si-au etalat cunostiintele de spaniola pentru a impresiona. Concurenta pentru care Smiley si Loredana s-au luptat pana in ultima secunda

Barbara Isasi a reusit sa-i vrajeasca pe cei patru antrenori de la Vocea Romaniei atat cu talentul muzical, cat si cu spiritul hispanic.
30 Septembrie 2016, 19:54 / 0 comentarii

Aplicatia Vocea Romaniei iti ofera experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza!

Pro TV a lansat aplicatia Vocea Romaniei, care iti ofera experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza!

29 Septembrie 2016, 15:28 / 1 comentarii

Lupta pentru cele mai bune voci se transforma in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei, ASTAZI, de la 20:30 

Cele patru forte ale muzicii se declanseaza in cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei, antrenorii lupta diferit, dar pentru aceeasi cauza si toti viseaza la momentul in care vor descoperi vocea care poate castiga marele trofeu. 
24 Septembrie 2016, 10:44 / 1 comentarii

Replici savuroase, voci puternice si multe emotii in cea de-a patra editie Vocea Romaniei!

Romanii au avut parte ieri seara de o editie extraordinara Vocea Romaniei, din care nu au lipsit lacrimile de bucurie, nici cele de tristete, emotia, tensiunea si replicile fabuloase ale celor patru antrenori, care au luptat cu toate armele pentru cele mai bune voci ale rundei a patra de auditii pe nevazute.
23 Septembrie 2016, 20:30 / 1 comentarii

Ascultai formatia Candy? Este schimbata, dar vocea a ramas la fel. Cum a impresionat Monica pe scena de la Vocea Romaniei 

Monica a luat cu asalt topurile muzicale in perioada anilor 2000 si chiar daca a intrat intr-un con de umbra dupa dizolvarea proiectului Candy, vedeta vrea sa revina in muzica si a facut primul pas in aceasta directie pe scena de la Vocea Romaniei.
22 Septembrie 2016, 14:03 / 0 comentarii

Dupa Romanii au talent, un concurent urca vineri, de la 20:30, pe scena Vocea Romaniei!

Replici memorabile, voci fabuloase si lupta inversunata, vineri, de la 20:30, numai la Pro TV!