Stiri

27 Octombrie 2016, 13:26 / 1 comentarii

Replici taioase, duete formidabile si foarte multa distractie in cea de-a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei

Vineri, de la 20:30, continua confruntarile la Vocea Romaniei! Antrenorii s-au pregatit, au analizat calitatile vocale ale concurentilor din fiecare echipa si au format inca sapte cupluri care se vor duela saptamana aceasta pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei.

22 Octombrie 2016, 12:08 / 0 comentarii

Primii noua concurenti au trecut de confruntari si merg in etapa urmatoare la Vocea Romaniei!

Concurenti determinati, cu voci senzuale sau puternice au urcat in ringul de la Vocea Romaniei si au luptat vineri seara pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei. 

21 Octombrie 2016, 21:56 / 2 comentarii

Dupa doua duete de senzatie, Miruna Ionescu si Vlad Constantin puteau sa paraseasca Vocea Romaniei. Cine i-a salvat

Iuliana Dobre si Miruna Ionescu au oferit un duet de senzatie. Tudor Chirila le-a dat o piesa greu de interpretat, dar vocile lor puternice au demonstrat din nou ca merita sa mearga mai departe.

20 Octombrie 2016, 10:12 / 1 comentarii

In premiera la Vocea Romaniei, un concurent va lua o decizie neasteptata in prima runda de confruntari, vineri, la 20:30

Emotii versus victorie, critici versus laude! incep confruntarile la Vocea Romaniei, vin cele mai grele decizii, vineri, de la 20:30! 

14 Octombrie 2016, 20:30 / 2 comentarii

S-au duelat pentru a o aduce in echipa lor. Concurenta care i-a cucerit pe antrenori cu piesa "Un Actor Grabit"

Lavinia Stefan are 41 de ani si este din Bucuresti. Este jurnalist si cu toate ca a indragit aceasta profesie multi ani la rand, decizia de a renunta la cariera si de a se dedica muzicii a fost ca o implinire pentru ea.

13 Octombrie 2016, 13:47 / 1 comentarii

Vineri, concurentii lupta pentru un loc in cele patru echipe, in ultima runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei!

A mai ramas foarte putin pana la ultima runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei! Mai sunt doar opt locuri libere in cele patru echipe, iar concurentii vor avea de dat un examen dificil vineri, de la 20:30, pentru a merge mai departe catre marele trofeu. Tensiunea creste din ce in ce mai mult, iar cei care vor urca saptamana aceasta pe scena vocilor vor lupta pentru singurul loc ramas in echipa Tudor, pentru cele doua locuri din echipa Loredana si echipa Smiley si pentru cele trei locuri din echipa Moga.

08 Octombrie 2016, 11:42 / 0 comentarii

Au mai ramas numai opt locuri in echipele antrenorilor de la Vocea Romaniei!

A sasea runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei le-a adus vineri telespectatorilor un show magnific si lupta celor patru antrenori pentru cele mai bune voci ale acestui sezon. Concurentii au fost fie hotarati si increzatori in talentul lor, fie plini de emotii, insa toti au avut acelasi scop: sa mearga mai departe in competitie, spre marele trofeu.
07 Octombrie 2016, 21:45 / 0 comentarii

"Piele de gaina" de la inceput pana la final. Are doar 16 ani si o voce cum rar ai ocazia sa asculti

Miruna are 16 ani si este din Bucuresti. Cu toate ca se trage dintr-o familie de medici, adolescenta a ales muzica. Decizia de a isi contrui o cariera muzicala a fost luata si la sfatul mamei sale, care a cantat timp de 8 ani la pian.