Stiri

17 Noiembrie 2016, 13:13 / 1 comentarii

In premiera la Vocea Romaniei, ASTAZI incep knockout-urile! De la 20:30, numai la Pro TV

 
Vinerea aceasta, de la 20:30, numai la Pro TV, Vocea Romaniei vine cu o noutate in formatul emisiunii, etapa knockout-urilor! Aceasta noua etapa le va face antrenorilor misiunea mult mai grea, iar concurentii vor avea emotii triple, pentru ca vor fi pe scena show-ului in care doar vocea conteaza alaturi de alti doi colegi de echipa! Pavel Bartos, simpaticul prezentator Vocea Romaniei, va fi balanta care va pastra echilibrate dozele de emotie, tensiune si intriga.
12 Noiembrie 2016, 11:55 / 1 comentarii

Confruntarile s-au incheiat, urmeaza knockout-urile la Vocea Romaniei! Fiecare antrenor are in echipa noua voci!

Vineri seara, Vocea Romaniei le-a adus telespectatorilor un spectacol extraordinar, suspans, decizii neasteptate si foarte multe emotii. in ultima runda de confruntari, concurentii au realizat duete magice, iar antrenorii au ales cele mai bune voci cu care vor intra saptamana viitoare in etapa knockout-urilor. 

11 Noiembrie 2016, 22:30 / 1 comentarii

Au facut senzatie cu vocea lor si au fost salvati. In ce echipa au ajuns Florin Popa si Rose Marie Velasquez

Ultima editie de confruntari de la Vocea Romaniei a adus in prim plan o serie de dueluri incendiare.

10 Noiembrie 2016, 13:44 / 2 comentarii

Premiera in ultima runda de confruntari la Vocea Romaniei! Ne vedem de la 20:30, la ProTV

Saptamana aceasta, vineri, de la 20:30, concurentii intra in ringul de la Vocea Romaniei pentru ultima editie a duelurilor! Vom avea parte de confruntari legendare, care vor starni „tornade muzicale si furtuni emotionale”, asa cum spune Pavel Bartos. Ultimele sapte cupluri de duelisti vor intra in ring si vor lupta pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei. Randurile se strang, iar antrenorii ii vor alege pe cei mai buni, pentru a-i duce cat mai departe catre marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro.

05 Noiembrie 2016, 09:47 / 1 comentarii

Concurentii au luptat cu toate armele vocale in cea de-a treia runda de confruntari de la Vocea Romaniei

Cea de-a treia runda de confruntari de la Vocea Romaniei a adus vineri seara duete de exceptie, concurenti hotarati sa mearga mai departe, reactii spumoase ale celor patru antrenori si foarte multe momente care au starnit hohote de ras si aplauze din partea publicului.

04 Noiembrie 2016, 20:30 / 1 comentarii

Au impresionat si isi continua drumul in show alaturi de alti antrenori. In ce echipa au ajuns Astrid si Serban

Astrid si Serban sunt doua voci speciale care au reusit sa impresioneze in competitia vocilor. S-au sincronizat, au reusit sa surprinda, insa antrenorii au avut alte preferinte.

 

03 Noiembrie 2016, 13:14 / 4 comentarii

Vocea Romaniei este azi de la ora 20:30. Ce se intampla in aceasta seara

Vinerea aceasta, de la 20:30, concurentii de la Vocea Romaniei vor duce batalii epice in cea de-a treia runda de confruntari! 
29 Octombrie 2016, 09:35 / 0 comentarii

Emotie si decizii neasteptate in cea de-a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei!

Cea de-a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei a adus batalii vocale memorabile, pline de emotie, suspans si tensiune, dar si salvari in ultimul moment. Concurentii au facut tot posibilul sa demonstreze ca merita sa mearga mai departe, insa antrenorii au decis care dintre ei raman in competitie.

28 Octombrie 2016, 23:08 / 1 comentarii

Au fost pe punctul de a parasi competitia, dar au fost salvate in ultima clipa. In ce echipa au ajuns Zinaida si Adelina

Cea de-a doua editie de confruntari a adus noi surprize la Vocea Romaniei. Rand pe rand, antrenorii si-au trimis in "ring" concurentii pentru a le testa inca o data calitatile muzicale.