Stiri

13 Noiembrie 2017, 11:59 / 0 comentarii

Incepand de vinerea aceasta, Oana Tache este digital host la Vocea Romaniei!

Vinerea aceasta incep live-urile Vocea Romaniei! Conecteaza-te la show-ul in care vocea e vedeta, fii gata sa iei parte in direct la cea mai tare competitie din aceasta toamna!

11 Noiembrie 2017, 13:18 / 1 comentarii

Confruntarile s-au incheiat! 32 de concurenti se pregatesc pentru live-urile de la Vocea Romaniei!

Vineri seara, telespectatorii au trait intens ultimele Confruntari de la Vocea Romaniei si ultimele duete din aceasta etapa formate de de Tudor, Smiley, Lori si Despot. Spectacolul a fost incendiar aseara, emotiile au fost uriase, iar totul a fost condimentat cu schimburi de replici savuroase intre cei patru antrenori.

10 Noiembrie 2017, 22:36 / 0 comentarii

7 duete de exceptie in ultima runda de confruntari de la Vocea Romaniei. Ei sunt concurentii care au trecut mai departe

In ultima serie de confruntari telespectatorii au avut parte de un show incendiar, in care concurentii au dovedit inca o data de ce sunt in stare, iar antrenorii au fost pusi in fata unor alegeri greu de luat.

09 Noiembrie 2017, 14:38 / 1 comentarii

Tudor si Despot dau lectii despre atitudine, ASTAZI, in ultima runda de confruntari de la Vocea Romaniei!

Maine, de la 20:30, se va trece de la agonie la extaz, intr-un spectacol incendiar, in ultima runda de confruntari de la Vocea Romaniei! 

03 Noiembrie 2017, 23:30 / 0 comentarii

7 duete de senzatie in a treia runda de confruntari. Cine a mers mai departe si cum s-au modificat echipele antrenorilor

In cea de-a treia runda de confruntari, telespectatorii au avut parte de momente cu adevarat emotionante, duete pe care nu le vor uita si au simtit emotia competitiei.

03 Noiembrie 2017, 09:54 / 0 comentarii

Smiley face dezvaluiri despre inceputurile cariere sale, astazi, de la 20:30, la Vocea Romaniei!

In culisele duelului castiga prietenia, in lumina reflectoarelor triumfa competitia, Confruntarile aprind spiritele la Vocea Romaniei! Maine, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de momente cu adevarat emotionante, duete pe care nu le vor uita si vor simti emotia competitiei.

28 Octombrie 2017, 10:22 / 1 comentarii

Romanii au dat suspansul mai tare vineri seara la Vocea Romaniei!

Vineri seara au intrat in ringul de la Vocea Romaniei sapte cupluri determinate, care au facut tot posibilul sa impresioneze antrenorii cu momentele pregatite pentru etapa Confruntarilor. Au fost duete de exceptie, insa Tudor, Smiley, Lori si Despot au fost nevoiti sa ia decizii extrem de grele si sa renunte la voci foarte bune. A fost un show fabulos, plin de energie si vibratie, insa si emotiile au fost mari atat in platou, cat si in steal room, deoarece au existat si in aceasta editie concurenti care au fost inlocuiti.