Juriu Vocea Romaniei

Stiri

01 Decembrie 2016, 12:22 / 2 comentarii

ASTAZI incep show-urile live Vocea Romaniei! 4 echipe, 12 concurenti si un spectacol memorabil, de la 20:30!

Vineri, 2 decembrie, de la 20:30, incep show-urile live Vocea Romaniei! Sute persoane din toata tara, dar si din strainatate s-au inscris in cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei.

01 Decembrie 2016, 11:25 / 0 comentarii

Lili Sandu este V Reporter in show-urile live Vocea Romaniei!

Lili Sandu se alatura, incepand de vinerea aceasta, echipei Vocea Romaniei in calitate de V Reporter! Frumoasa actrita le va aduce romanilor cele mai tari informatii din camera magenta in show-urile live si va fi alaturi de concurenti, ajutandu-i sa treaca peste emotii.

29 Noiembrie 2016, 12:35 / 0 comentarii

Marius Moga si echipa DeMoga Music compun muzica peste tot in lume

DeMoga Music a lansat proiectul “Travel For Music”, in cadrul departamentului DeMoga Music Publishing. Marius Moga si elita de producatori si compozitori DeMoga Music – What’s Up, Ciprenko, Ionut Vasilache, Madalin Rosioru, Alex Parker, Robert Toma, Loredana Cavasdan, Andi Grasu, Florian Rus, Adrian Klein – calatoresc in Europa si in Statele Unite, unde traiesc experienta sesiunilor de studio cu artisti si compozitori internationali.

26 Noiembrie 2016, 10:28 / 2 comentarii

12 concurenti sunt pregatiti sa demonstreze ca doar vocea conteaza in show-urile live Vocea Romaniei!

S-au incheiat knockout-urile si numai 12 concurenti merg in show-urile live de la Vocea Romaniei! Vineri, dupa momente de suspans si tensiune, antrenorii au decis care sunt vocile ce le vor completa echipele pentru urmatoarea etapa a competitiei. 

25 Noiembrie 2016, 23:20 / 7 comentarii

Ei sunt cei 12 concurenti pe care ii vei vedea in primul show LIVE Vocea Romaniei. Cum arata echipele antrenorilor

Dupa doua editii de KnockOut-uri, in care antrenorii au luat decizii importante cu privire la componenta echipelor, 12 concurenti urmeaza sa impresioneze audienta in primul show LIVE Vocea Romaniei, ce va avea loc pe 2 decembrie, numai la ProTV.

25 Noiembrie 2016, 23:15 / 0 comentarii

Tudor Chirila, in fata unei alegeri dificile! Trei concurente cu prestatii de nota 10

In etapa knockout-urilor, Tudor, Smiley, Loredana si Moga sunt nevoiti sa elimine concurenti si sa faca alegeri dificile. Experienta minunata de la Vocea Romaniei abia acum se traieste, iar emotiile sunt de toate felurile si sunt traite diferit, atat de catre concurenti, cat si de catre antrenori.

24 Noiembrie 2016, 11:43 / 1 comentarii

Vocea Romaniei e ACUM la Pro TV. Urmareste confruntarea vocilor

Vinerea aceasta, de la 20:30, continua runda knockout-urilor la Vocea Romaniei. Au mai ramas numai sase locuri libere in cele patru echipe pentru etapa show-urilor live, iar antrenorii vor fi pusi in fata unor decizii foarte grele.

18 Noiembrie 2016, 21:00 / 4 comentarii

Smiley, mai emotionat ca niciodata! 3 concurenti talentati, 3 voci puternice si 3 reprezentatii de nota 10

Dupa ce s-au straduit sa adune cat mai multe voci bune si cat mai multi concurenti cu potential, antrenorii trebuie sa renunte la o parte din ei. Cei 36 de concurenti au trecut de etapele auditiilor pe nevazute si confruntarilor, iar acum trebuie sa faca fata unei noi provocari: knockout-urile.