Juriu Vocea Romaniei

Stiri

31 August 2017, 11:45 / 0 comentarii

Finalistii Vocea Romaniei 2016 au impresionat cu reprezentatiile lor. Cele mai bune momente din finala sezonului 6

Vineri debuteaza sezonul sapte al show-ului Vocea Romaniei, insa si duminica, 10 septembrie, de la 20:30, doar vocea conteaza, numai la PROTV! 

30 August 2017, 13:31 / 0 comentarii

Interviu Exclusiv. Tudor Chirila, despre concurentii de la Vocea Romaniei: "Avem voci bune in concurs anul asta"

Competitia in care doar vocea conteaza revine din 8 septembrie la PRO TV, intr-o formula noua, cu Adrian Despot in calitate de antrenor alaturi de Tudor Chirila, Loredana si Smiley.

29 August 2017, 11:02 / 0 comentarii

Din 8 septembrie da sunetul mai tare! Incepe Vocea Romaniei! Ce spun antrenorii despre sezonul cu numarul 7

Al saptelea sezon Vocea Romaniei va avea premiera pe 8 septembrie. Se anuntat o competitie a vocilor cum nu s-a mai vazut, iar antrenorii promit un spectacol de neratat! 

28 August 2017, 16:18 / 0 comentarii

"Urmeaza in septembrie o colaborare foarte interesanta". Ce surprize le pregateste Smiley fanilor

Da sunetul mai tare! Din 8 septembrie show-ul in care doar vocea conteaza revine la PRO TV cu sezonul sapte. Filmarile au inceput deja, iar antrenorii Adrian Despot, Smiley, Loredana si Tudor Chirila sunt pregatiti sa lupte pana la final pentru cele mai bune voci din toamna aceasta.

27 August 2017, 12:58 / 4 comentarii

Competitia vocilor revine din 8 septembrie! La ce piese da sunetul mai tare noul antrenor Adrian Despot

Competitia in care doar vocea conteaza revine din 8 septembrie la PRO TV, intr-o formula noua, cu Adrian Despot in calitate de antrenor alaturi de Tudor Chirila, Loredana si Smiley.

25 August 2017, 17:10 / 1 comentarii

Toamna aceasta, doar vocea conteaza! Ce melodii recomanda Tudor Chirila in 2017

Intr-un interviu acordat in pauzele de la filmarile noului sezon Vocea Romaniei, Tudor a fost provocat de Oana Tache sa faca un top cu trei melodii pe care le-ar recomanda pentru anul 2017, iar printre acestea se numara si cea mai noua piesa a Ligiei Hojda, fosta concurenta din sezonul patru care a facut parte din echipa sa.

25 August 2017, 12:15 / 2 comentarii

Din 8 septembrie, doar vocea conteaza, numai la PRO TV! Incepe sezonul sapte Vocea Romaniei!

Vineri, 8 septembrie, de la 20:30, incepe sezonul sapte Vocea Romaniei! Antrenorii sunt intr-o forma de zile mari, Pavel Bartos are grija ca atmosfera sa fie una de sarbatoare, iar concurentii sunt pregatiti sa-si transforme emotiile in curaj si sa dea totul pe scena pentru a intoarce toate cele patru scaune si pentru a impresiona o tara antreaga. Telespectatorii vor avea parte de voce la superlativ, energie, comentarii savuroase, interactiuni care vor surprinde, o lupta cum nu s-a mai vazut si un show fantastic.