Stiri

13 Decembrie 2017, 10:34 / 3 comentarii

Arilena Ara canta piesa Nentori in finala Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, la PRO TV!

Arilena Ara canta astazi in finala Vocea Romaniei! Cantareata de origine albaneza a lansat pana acum mai multe single-uri care au avut un succes rasunator in tara ei, iar in 2016 s-a facut remarcata si in afara granitelor cu melodia Nentori. Piesa Arilenei este pe primele locuri in topurile muzicale din Romania, iar vineri o va canta pe scena celei mai tari competitii a vocilor.
09 Decembrie 2017, 13:54 / 10 comentarii

Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuzsana Cerveni sunt finalistele Vocea Romaniei!

Semifinala Vocea Romaniei le-a adus aseara telespectatorilor un spectacol memorabil si reprezentatii pline de stralucire, energie si entuziasm. Show-ul a fost deschis de invitata speciala, INNA, care a cantat melodiile Nirvana si Ruleta si a prezentat un moment fabulos pe scena celei mai tari competitii a vocilor. Concurentii au interpretat cate doua melodii, una singuri si una impreuna cu colegul de echipa si cu antrenorul, iar romanii si-au votat preferatii si au ales finalistele sezonului sapte. Pentru prima data la Vocea Romaniei, in marea finala merg patru fete: Meriam Jane Ndubuisi din echipa Tudor, Ana Munteanu din echipa Smiley, Zsuzsana Cerveni din echipa Lori si Andrada Cretu din echipa Despot.
09 Decembrie 2017, 00:00 / 13 comentarii

Ei sunt cei patru concurenti care se lupta in MAREA FINALA a Sezonului 7 Vocea Romaniei

Telespectatorii au avut parte de un show de exceptie si voci de milioane in semifinala sezonului 7 Vocea Romaniei, iar publicul a desemnat cei patru finalisti care se vor lupta saptamana viitoare pentru marele trofeu al acestui sezon.

08 Decembrie 2017, 18:47 / 132 comentarii

Afla aici cum iti poti sustine favoritii in SEMIFINALA Sezonului 7 Vocea Romaniei

Au intors scaunele antrenorilor, au intrat in ringul confruntarilor si au demonstrat ca vocile lor merita ascultate, iar acum se lupta pentru a ajunge in MAREA FINALA a sezonului 7 Vocea Romaniei.

07 Decembrie 2017, 10:21 / 2 comentarii

INNA canta in semifinala Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, la PRO TV

Din scaunul de antrenor de la Vocea Romaniei Junior pe scena Vocea Romaniei! INNA canta in seara aceasta in semifinala celei mai tari competitii a vocilor si le va aduce romanilor melodiile Ruleta si Nirvana intr-un moment exploziv, plin de energie si culoare, carateristic artistei. 

02 Decembrie 2017, 01:10 / 80 comentarii

Ei sunt cei opt concurenti care se lupta pentru a ajunge in finala Vocea Romaniei 2017

Dupa un show de zile mari, publicul si antrenorii i-au desemnat pe cei opt semifinalisti ramasi in lupta pentru marele trofeu al sezonului sapte Vocea Romania.

01 Decembrie 2017, 20:30 / 52 comentarii

Afla aici cum iti poti sustine favoritii in a treia editie LIVE Vocea Romaniei

Dupa ce au trecut de preselectii, au intors scaunele antrenorilor, au intrat in ringul confruntarilor si au pus in scena momente memorabile in primele doua editii LIVE ale sezonului cu numarul 7, concurentii sunt pregatiti acum sa faca pasul spre semifinala Vocea Romaniei. 

29 Noiembrie 2017, 17:26 / 3 comentarii

Cele mai frumoase piese se aud pe 1 decembrie la Vocea Romaniei. Nu rata o editie speciala vineri, la PRO TV!

Patru echipe, patru antrenori, 16 concurenti si 16 momente formidabile prezentate pe 1 decembrie, de la 20:30, in cel de-al treilea live Vocea Romaniei!